Τραμπ για διαδηλωτές: «Αν πλησίαζαν, θα τους καλωσορίζαμε με το πιο λυσσασμένα σκυλιά και τα πιο απειλητικά όπλα»!

Gazzetta team
Τραμπ για διαδηλωτές: «Αν πλησίαζαν, θα τους καλωσορίζαμε με το πιο λυσσασμένα σκυλιά και τα πιο απειλητικά όπλα»!
Απειλητικά tweet κατά των διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ έξω από τον Λευκό Οίκο δημοσίευσε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

Σε ένα tweet τεσσάρων επιμέρους κομματιών, ο Ντόναλντ Τραμπ ευχαρίστησε τους άνδρες των μυστικών υπηρεσιών για τον τρόπο που χειρίστηκαν τη διαδήλωση έξω από τον Λευκό Οίκο, το βράδυ της Παρασκευής. Εξαπέλυσε, ωστόσο και τρομερές απειλές...

Όπως ανέφερε στο tweet του ο Αμερικανός πρόεδρος, «θα τους είχαμε καλωσορίσει με τα πιο λυσσασμένα σκυλιά και με τα πιο απειλητικά όπλα που έχουν δει», εάν είχαν σπάσει την περίμετρο και είχαν εισέλθει στον Λευκό Οίκο, ενώ υποστήριξε ότι πολλοί νέοι πράκτορες «περίμεναν για δράση, είχαμε τοποθετήσει τους νέους στην πρώτη γραμμή και θα το απολάμβαναν να έκαναν μία καλή εξάσκηση»!

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter:

  • «Τρομερή δουλειά χθες βράδυ από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έξω από τον Λευκό Οίκο. Δεν ήταν μόνο επαγγελματίες, αλλά και πολύ ψύχραιμοι. Ήμουν μέσα και παρακολούθησα όλες τις κινήσεις και δεν θα μπορούσα να αισθανθώ πιο ασφαλής. Άφησαν τους “διαδηλωτές” να φωνάξουν και να ξεσπάσουν όσο ήθελαν, αλλά όταν κάποιος γίνεται τόσο ενεργητικός ή φτάνει τόσο κοντά στις γραμμές, θα τους είχαν χτυπήσει γρήγορα και δυνατά και δεν θα ήξεραν τι τους είχε χτυπήσει».
  • «Η πρώτη γραμμή αντικαταστάθηκε με καινούριους πράκτορες ως δια μαγείας. Το μεγάλος πλήθος ήταν οργανωμένο επαγγελματικά, αλλά κανείς δεν έφτασε κοντά για να ρίξει τον φράχτη. Εάν το είχαν κάνει θα τους είχαμε καλωσορίσει με τα πιο λυσσασμένα σκυλιά και με τα πιο απειλητικά όπλα που έχουν δει. Τόσο, που αυτοί οι άνθρωποι θα είχαν χτυπήσει άσχημα. Πολλοί πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας περίμεναν για δράση, είχαμε τοποθετήσει τους νέους στην πρώτη γραμμή και θα το απολάμβαναν να έκαναν μία καλή εξάσκηση. Όπως είδατε χθες βράδυ, ήταν πολύ ψύχραιμοι και πολύ επαγγελματίες. Ποτέ μην το αφήσεις να φτάσει στο χέρι σου. Ευχαριστώ! Από την άλλη πλευρά, την κακή, η δήμαρχος της Ουάσινγκτον, Μούριελ Μπόουζερ, που πάντα ψάχνει για λεφτά και βοήθεια, δεν άφησε την αστυνομία να επέμβει. Δεν την άφησε να κάνει τη δουλειά της. Ωραία»!

Ακόμα, σε νεότερο tweet του, ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε ότι οι συγκεκριμένοι διαδηλωτές είχαν «μικρή σχέση με τη μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ» και τους κατηγόρησε ότι βρέθηκαν έξω από τον Λευκό Οίκο για να προκαλέσουν προβλήματα.

  • «Αυτοί που είχαν οργανωθεί με μαεστρία έξω από τον Λευκό Οίκο και αποκαλούνταν διαδηλωτές, είχαν μικρή σχέση με τη μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ. Ήταν απλώς εκεί για να προκαλέσουν προβλήματα. Η μυστική υπηρεσία τους χειρίστηκε εύκολα. Αυτά είναι “οργανωμένα γκρουπ” που δεν έχουν σχέση με τον Τζορτζ Φλόιντ. Λυπηρό».
Πηγή: reader.gr