Γείτονες έκαναν έκπληξη σε διασώστρια και βγήκαν να την χειροκροτήσουν όταν πήγαινε για δουλειά (vid)

Γείτονες έκαναν έκπληξη σε διασώστρια και βγήκαν να την χειροκροτήσουν όταν πήγαινε για δουλειά (vid)
Μια άκρως συγκινητική στιγμή έζησε η Τέιλα Πόρτερ, την στιγμή που έβγαινε από το σπίτι της, για να μπει στο αμάξι της και να πάει για δουλειά.

Η 22χρονη ανήκει στο παραϊατρικό προσωπικό του Basingstoke and North Hampshire Hospital και κάθε φορά που κάποιος καλεί γιατί δεν νιώθει καλά, εκείνη μπαίνει στο ασθενοφόρο με τους συναδέλφους της και τρέχει να δώσει τις πρώτες βοήθειες και να σώσει ζωές.

Στον καιρό της πανδημίας του κορονοϊού, η προσπάθειά της αναγνωρίστηκε από κάποιους που ίσως δεν περίμενε.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (26/03), η Τέιλα Πόρτερ βγήκε από το σπίτι της, για να πάει στη δουλειά της, και ήρθε αντιμέτωπη με μια ευχάριστη, αλλά και πολύ συγκινητική, έκπληξη. Οι γείτονές της στο Basingstoke βγήκαν έξω από τα σπίτια τους και άρχισαν να την χειροκροτούν. Μάλιστα, άφησαν στο αμάξι της κέικ και τα σοκολατάκια «Cadbury's Miniature Heroes», επειδή είναι η... ηρωίδα τους!

Η μητέρα της, Άλι, είπε στην «Daily Mail»: «Δεν μπορούσε να το πιστέψει. Νόμιζε πως ο κόσμος δεν είχε προσέξει με τι ασχολείται. Αγαπάει πολύ τη δουλειά της. Δεν είχα ιδέα ότι θα έβγαιναν όλοι στο δρόμο. Μπορούσες να ακούσεις χειροκροτήματα κι από τον επόμενο δρόμο. Ήταν τόσο έντονο, που δεν μπορούσα να μιλήσω. Ένιωσα περηφάνια, Κάποια βράδια γυρνάει σπίρι και αρχίζει να κλαίει. Βλέπει πράγματα που κάποια μπορεί να είναι τρομακτικά. Αλλά βάζει ένα γενναίο πρόσωπο και βγαίνει εκεί έξω».