Σάλος με τον CEO του Harrods που κάνει πλάκα με την κόρη του για τον κορονοϊό (vid)

Gazzetta team
Σάλος με τον CEO του Harrods που κάνει πλάκα με την κόρη του για τον κορονοϊό (vid)
Σάλος στη Βρετανία με βίντεο που δείχνει τον CEO του Harrods, Μάικλ Γουόρντ, να κάνει πλάκα με την κόρη του για τον κορονοϊό.

Έξαλλη με τον CEO του Harrods, Μάικλ Γουόρντ, είναι η βρετανική κοινή γνώμη.

Κρατώντας ένα άδειο ποτήρι κρασιού, ο Γουόρντ εμφανίζεται σε βίντεο να χορεύει μαζί με την κόρη του Φράνκι και να κάνει μια χοντροκομμένη πλάκα αναφερόμενος στον κορονοϊό.

Όπως μπορείτε να δείτε, προσποιείται ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει και αρχίζει να βήχει και να λέει «θα πεθάνω» δύο φορές... Την ίδια στιγμή, που στη Βρετανία ολοένα και περισσότεροι χάνουν τη ζωή τους από τον Covid-19.

Το πιο εξωφρενικό είναι πως η κόρη του ανέβασε το βίντεο στο Tik Tok, γράφοντας: «Όταν ο μπαμπάς σου πεθαίνει από κορoνοϊό, αλλά εσύ χρειάζεσαι ένα βίντεο Tik Tok»!

Λίγη ώρα μετά, βέβαια, έγινε ο κακός χαμός στη Βρετανία κατά του Γουόρντ, ο οποίος, αξίζει να σημειωθεί, υποχρεώνει τους υπαλλήλους του Harrods να δουλεύουν κανονικότατα, παρά το γεγονός ότι ανταγωνιστές τους, όπως τα Selfridges, έχουν αναστείλει την λειτουργία τους, λόγω της πανδημίας.

Εκατοντάδες άτομα, μάλιστα, από το προσωπικό του Harrods, επικοινώνησαν με την Daily Mail, που έβγαλε το θέμα, για να εκφράσουν την οργή και την αηδία τους προς τον Γουόρντ.

Αυτός, αναγκάστηκε, τελικά, να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, υποστηρίζοντας ότι το βίντεο ήταν μια λάθος στιγμή και ότι σε καμία περίπτωση δεν αντανακλά τις απόψεις του για τη σοβαρότητα της κατάστασης.