Εξερευνητές στην Αρκτική ανέβηκαν σε Σοβιετικό αεροπλάνο για να γλιτώσουν από πεινασμένη πολική αρκούδα (pics & vid)

Gazzetta team
Εξερευνητές στην Αρκτική ανέβηκαν σε Σοβιετικό αεροπλάνο για να γλιτώσουν από πεινασμένη πολική αρκούδα (pics & vid)
Στην Αρκτική, μια τεράστια πολική αρκούδα, που ξεκάθαρα λιμοκτονούσε, πλησίασε επικίνδυνα εξερευνητές, οι οποίοι ανέβηκαν έντρομοι σε Σοβιετικό αεροπλάνο που είχε συντριβεί στο σημείο και μάλιστα, με τα όπλα ανά χείρας!

Τον Χάρο με τα μάτια της είδε μια ομάδα Ρώσων εξερευνητών στην Αρκτική!

Μια τεράστια πολική αρκούδα, που ξεκάθαρα λιμοκτονούσε, ακολούθησε το γκρουπ, βλέποντας το, όπως φαίνεται, ως μία εξαιρετική ευκαιρία για να χορτάσει την πείνα της!

Η ομάδα βρισκόταν στη συγκεκριμένη ακτή της Αρκτικής, προκειμένου να καταγράψει εικόνες από την πολική, άγρια ζωή, αλλά ήταν ακριβώς η ίδια η άγρια ζωή -με τη μορφή μιας πεινασμένης αρκούδας- που έβαλε στο «στόχαστρο» την ομάδα, σε μια δραματική σκηνή, που θύμισε το κυνηγητό της γάτας με το ποντίκι.

Ο Λεονίντ Κρούγκλοφ, ένας φωτογράφος/κάμεραμαν, που εργάζεται για το National Geographic, αλλά και ρωσικά Μέσα, κινηματογράφησε το... βαρέων βαρών αρπακτικό, να προσεγγίζει σιγά σιγά την ομάδα, η οποία, για καλή της τύχη, βρήκε καταφύγιο στα φτερά ενός Σοβιετικού αεροπλάνου που είχε συντριβεί στο σημείο!

Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, οι άνθρωποι έχουν τρομάξει τόσο πολύ, που έχουν βγάλει και οπλίσει τις καραμπίνες τους για παν ενδεχόμενο, με την ανησυχία έκδηλη στα πρόσωπά τους...

Τελικά, η αρκούδα το μετάνιωσε και έφυγε, αλλά οι εξερευνητές δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ την τρομάρα που πήραν.

Σε άλλο βίντεο, πριν από λίγες μέρες, ο Λεονίντ Κρούγκλοφ είχε κινηματογραφήσει κάτι αντίστοιχο με θαλάσσιο ίππο, ο οποίος επιτέθηκε άγρια και τρύπησε το φουσκωτό της ομάδας του -η οποία, γενικά, καλοπερνάει στην Αρκτική.