Νταντά έδωσε σε 2χρονο αγοράκι 50 γραμμάρια αλάτι και το σκότωσε (pics)

Gazzetta team
Νταντά έδωσε σε 2χρονο αγοράκι 50 γραμμάρια αλάτι και το σκότωσε (pics)
Σοκαρισμένη είναι η ρωσική κοινή γνώμη μετά την αποκάλυψε ενός ειδεχθούς εγκλήματος με δράστιδα μία 24χρονη γυναίκα και θύμα ένα δίχρονο αγοράκι, το οποίο κι είχε αναλάβει να προσέχει, όταν οι γονείς του εργάζονταν.

Η 24χρονη νταντά Γιάννα Ντίνες καταδικάστηκε πριν από λίγες ημέρες για τη δολοφονία του δίχρονου αγοριού που είχε αναλάβει να προσέχει, καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο ανάγκασε το παιδί να καταπιεί 50 γραμμάρια αλατιού, με αποτέλεσμα να αφήσει μετά από λίγες ώρες την τελευταία του πνοή από δηλητηρίαση.

Η ίδια η Ντίνες, μάλιστα, ομολόγησε το έγκλημά της ενώπιον του δικαστηρίου, αναφέροντας πως η αιτία που την οδήγησε στη χορήγηση της μοιραίας ποσότητας αλατιού στο αγοράκι, ήταν το γεγονός ότι της φάνηκε αρκετά κακόκεφο όταν προσπάθησε αν του δώσει το μεσημεριανό του γεύμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Κολμογκόρι της επαρχίας Όμπλαστ, ενώ αίσθηση προκάλεσε και το γεγονός ότι κι η δράστις είναι μητέρα δύο παιδιών, που βρίσκονται στην ίδια ηλικία με το θύμα.

Η νεαρή νταντά, τελικά, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 14 ετών, χωρίς το δικαίωμα αναστολής, ενώ στην απολογία της υποστήριξε πως δεν ήθελε να σκοτώσει το παιδί αλλά να το φοβίσει για να φάει.

Τέλος, σημειώνεται πως η ποσότητα αλατιού που εξαναγκάστηκε να φάει το δίχρονο αγοράκι ήταν 60 φορές μεγαλύτερη από αυτή που μπορεί να αντέξει ένα παιδί σε αυτήν την ηλικία, ενώ ο εισαγγελέας επεσήμανε πως η παραπάνω ποσότητα θα μπορούσε να στοιχίσει τη ζωή ακόμα και σε έναν ενήλικα και υγιή άνθρωπο.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk