Άντρας πήγε στα επείγοντα με μία ράβδο 26 εκατοστών σφηνωμένη μέσα του (pics)

Gazzetta team
Άντρας πήγε στα επείγοντα με μία ράβδο 26 εκατοστών σφηνωμένη μέσα του (pics)
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι εφημερεύοντες γιατροί σε νοσοκομείο της πόλης Γκαντζού της ανατολικής Κίνας, όταν ένας άντρας έφτασε έντρομος στα εξωτερικά ιατρεία, αναφέροντας αφόρητους πόνους στην κοιλιακή του χώρα.

Οι γιατροί του νοσοκομείου αρχικά θεώρησαν ότι πρόκειται για κάποια στομαχική διαταραχή, όμως μία πιο ενδελεχής εξέταση έδειξε ότι τα πράγματα ήταν πιο σοβαρά από ότι έδειχναν αρχικά.

Πιο συγκεκριμένα, αφού ο άντρας υπεβλήθη σε ακτινογραφίες, διαπιστώθηκε ότι μέσα στο σώμα του και ειδικότερα στο παχύ του έντερο βρισκόταν σφηνωμένη μία γυάλινη ράβδος με πλάτος πέντε και μήκος 26 εκατοστά.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Αμέσως, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την αφαίρεση του αντικειμένου από το σώμα του νεαρού Κινέζου, ενώ οι γιατροί σημείωσαν πως ήταν εξαιρετικά τυχερός που η ράβδος δεν είχε σπάσει κατά την είσοδό της στο σώμα του, γεγονός που θα προκαλούσε ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο ασθενής ανέφερε στους γιατρούς και τους νοσηλευτές ότι δεν κατάλαβε πότε η ράβδος μπήκε στο σώμα του, ενώ πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.