Ταλαιπωρημένο χάσκι από τον καύσωνα, εξαφανίστηκε και βρήκε καταφύγιο σε κάδο με παγάκια (vid)

Gazzetta team
Ταλαιπωρημένο χάσκι από τον καύσωνα, εξαφανίστηκε και βρήκε καταφύγιο σε κάδο με παγάκια (vid)
Η ανυπόφορη ζέστη οδήγησε σε λύση ανάγκης ένα χάσκι, το οποίο κατέφυγε σε ψυγείο με παγάκια για να μπορέσει να κοιμηθεί για μερικές στιγμές.

Tα σιβηριανά χάσκι διαθέτουν όλα τα εφόδια για να επιβιώσουν από το δριμύ ψύχος που επικρατεί στις αχανείς εκτάσεις της ρωσικής στέπας.

Το πυκνό του τρίχωμα είναι σε θέση να το προστατέψει από τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή, όμως τα μέλη της ράτσας που έχουν «μεταναστεύσει» σε χώρες με ηπιότερο και θερμότερο κλίμα, βασανίζονται ιδιαίτερα όταν βρίσκονται αντιμέτωπα με ασυνήθιστα ψηλές θερμοκρασίες.

Έτσι, το συμπαθέστατο τετράποδο που ζει στην Ολλανδία δεν άντεξε τις θερμοκρασίες που επικρατούν στην χώρα αυτή την εποχή κι αποφάσισε να βρει μόνο του μια όαση δροσιάς, ανησυχώντας ταυτόχρονα τους ιδιοκτήτες του, καθώς παρά τις προσπάθειές τους δεν μπορούσαν να το εντοπίσουν.

Τελικά, η λαχτάρα της οικογένειας έλαβε τέλος όταν ειδοποιήθηκαν ότι το κατοικίδιό τους εντοπίστηκε μέσα σε ένα κουτί με πάγο, αναζητώντας μερικές στιγμές δροσιάς, μακριά από τον καυτό ήλιο και την ανυπόφορη ζέστη.