Οι πιο απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας με επίκεντρο την Μελάνια Τραμπ (pics)

Gazzetta team
Οι πιο απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας με επίκεντρο την Μελάνια Τραμπ (pics)
Η απουσία της Μελάνια Τραμπ από τις δημόσιες εμφανίσεις για 26 μέρες πυροδότησε ξανά τα σενάρια συνωμοσίας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αφορούν την πραγματική της ταυτότητα.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχε χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας μετά από εγχείριση που υποβλήθηκε στο συκώτι. Η απουσία της δημιούργησε πολλές θεωρίες, όπως για παράδειγμα πως έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και έχει πάρει διαζύγιο.

Δες το Roland Garros και σε live streaming* (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ήδη από την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ το 2016, η Μελάνια βρισκόταν στο «μάτι του κυκλώνα» καθώς, κάθε της εμφάνιση, σχολιαζόταν από αναλυτές. Τα λόγια, τα ρούχα, ακόμα και οι εκφράσεις του προσώπου της περνούσαν από τα «σκάνερ» των «ειδικών», όπως πολιτικοί αναλυτές, ψυχολόγοι, σύμβουλοι μόδας και άλλοι.

Η υπερβολική έκθεση τόσο της «μυστηριώδους» Μελάνια όσο και του εξωστρεφούς Ντόναλντ Τραμπ είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία θεωριών συνωμοσίας όσον αφορά την ταυτότητα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Ιδού οι τρεις επικρατέστερες θεωρίες για την ταυτότητα της Μελάνια Τραμπ και οι λόγοι που προκάλεσαν τη «γέννησή» τους:

Είναι κατάσκοπος της Ρωσίας

Όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησε φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ και του Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι δυο τους εθεάθησαν να συζητούν στο δείπνο που γινόταν στα πλαίσια της συνόδου των G20.

Η Μελάνια Τραμπ μιλά αγγλικά, ρώσικα, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά και σέρβικα, εκτός από τα σλοβένικα. Καμία Πρώτη Κυρία στην ιστορία των ΗΠΑ δεν μιλούσε τόσες πολλές γλώσσες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στη συζήτηση με τον Ρώσο πρόεδρο ήταν φιλική, ενώ δεν έγινε γνωστό κάτι για το περιεχόμενο της.

Δεν ζει στον Λευκό Οίκο

Τελευταία κυκλοφορεί η φήμη πως η Μελάνια Τραμπ ζει σε σπίτι της Ουάσινγκτον μαζί με τους γονείς και τον γιο της, Μπάρον.

Το γραφείο Τύπου της Πρώτης Κυρίας έχει χαρακτηρίσει ως αναληθή τη φήμη αναφέροντας πως «μας προκαλεί συνεχώς γέλια».

«Αστικό μύθο» χαρακτήρισε τη φήμη ο γραμματέας του γραφείου Τύπου του Λευκού Οίκου, Rickie Niceta Lloyd και «γελοία» η εκπρόσωπος Τύπου Σάρα Σάντερς.

Η Μελάνια Τραμπ μετακόμισε στον Λευκό Οίκο πέντε μήνες αφότου ο σύζυγός της ανέλαβε την εξουσία. Η ίδια έμενε μαζί με τον γιο της Μπάρον στη Νέα Υόρκη μέχρι το τέλος του σχολικού έτους. Αμέσως μετά έγινε η μετακόμιση και ο Μπάρον πλέον φοιτά σε σχολείο του Μέριλαντ.

Έχει σωσία

Είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως ο Ντόναλντ Τραμπ είχε εμφανιστεί με μία γυναίκα που υποδυόταν την Μελάνια.

Μάλιστα, κάποιοι υποστήριξαν πως η Μελάνια είχε κατέβει από το αεροπλάνο ντυμένη ως προσωπικό ασφαλείας και είχε αντικατασταθεί από μία άλλη γυναίκα. Αιτία; Μία φωτογραφία...

Υπάρχουν ακόμα πολλοί που υποστηρίζουν ότι η Μελάνια αντικαθίσταται σε συχνή βάση από γυναίκα του προσωπικού ασφαλείας, ωστόσο η θεωρία έχει διαψευστεί.

Πηγή: reader.gr