Έκλεψαν το τεχνητό γκαζόν από κήπο σπιτιού στην Σκωτία (pics & vid)

Gazzetta team
Έκλεψαν το τεχνητό γκαζόν από κήπο σπιτιού στην Σκωτία (pics & vid)
Η κλοπή του συνθετικού χλοοτάπητα από την αυλή σπιτιού, μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Η πιο περίεργη κλοπή στα χρονικά της Σκωτίας είναι γεγονός, καθώς κάποιοι «απίθανοι» τύποι ξήλωσαν κι έκλεψαν 15 τετραγωνικά μέτρα από τεχνητό χλοοτάπητα από την αυλή σπιτιού στην Σκωτία.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Λίβιγκστον, ενώ έκπληκτοι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, όταν ένα πρωί διαπίστωσαν ότι ολόκληρο το τεχνητό γκαζόν που ήταν τοποθετημένο στην μπροστινή τους αυλή είχε κάνει φτερά μέσα σε μια νύχτα.

Η Sue Scorer βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού, όταν διαπίστωσε ότι τα παιδικά παιχνίδια που βρίσκονταν στην αυλή είχαν μετακινηθεί, ενώ όταν βγήκε έξω κατάλαβε πως το γκαζόν αξίας 3.000 λιρών είχε εξαφανιστεί μαζί με κομμάτι της περίφραξης.

Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι και σε παρακείμενο σπίτι είχε συμβεί ανάλογο περιστατικό κλοπής του συνθετικού χλοοτάπητα, ενώ οι αστυνομικοί που διερευνούν τις υποθέσεις έκαναν λόγο για το πιο περίεργο συμβάν που έχουν δει στην καριέρα τους.

Πλέον, η οικογένεια της Scorer προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ, με πολλούς επιχειρηματίες να προθυμοποιούνται να επιδιορθώσουν τις ζημιές χωρίς οικονομική επιβάρυνση γαι την οικογένεια.