14χρονος πλήρωσε 480 δολάρια για να κάνει σεξ με μία 28χρονη (pics)

Gazzetta team
14χρονος πλήρωσε 480 δολάρια για να κάνει σεξ με μία 28χρονη (pics)
Σε περιπέτειες μπήκε τόσο η 28χρονη που δηλώνει νοσηλεύτρια, όσο και ο πιτσιρικάς με τις... σεξουαλικές του ανησυχίες.

Στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Φλόριντα είναι εγκλωβισμένη μία κοπέλα από την Σκωτία, η οποία κατηγορείται οτι έκανε σεξ επί πληρωμή με έναν ανήλικο, με αποτέλεσμα να επέμβουν οι αρχές και να την αναγκάσουν να παραδώσει το διαβατήριό της μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση...

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 14χρονος έψαχνε για μία ερωτική συντροφιά, την οποία βρήκε στο πρόσωπο της Sarah Louise McGill μέσω του Quora.com. Οι δυο τους λοιπόν αφού αντάλλαξαν κάποια μηνύματα κανόνισαν να συναντηθούν στο ξενοδοχείο Marriott του Ορλάντο, όπου μετά από μία σύντομη κουβέντα που είχαν στον πρώτο όροφο, στη συνέχεια προχώρησαν στα... ενδότερα του δωματίου.
Scottish woman Sarah Louise McGill, 28, was arrested and charged with lewd or lascivious battery after she allegedly had sex with a 14-year-old boy in an Orlando, Florida hotel last week
Εκεί λοιπόν, ο μικρός έδωσε στην 28χρονη 480 δολάρια σε χαρτονομίσματα των 20 και των 50 δολαρίων για τις υπηρεσίες της και αφού ολοκλήρωσαν, αποχώρησαν και πήγε σπίτι του. Άγνωστο πως, ο πατέρας του ενημερώθηκε για το τί είχε γίνει και κατέφυγε στην αστυνομία, η οποία αμέσως επισκέφτηκε την κοπέλα στο δωμάτιό της. Εκεί την βρήκε με έναν άλλον άνδρα, ενώ στον χώρο βρέθηκαν προφυλακτικά (χρησιμοποιημένα και μη).

Φυσικά συνελήφθη, τις απαγγέλθηκαν κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, ενώ τις κρατήθηκε το διαβατήριο, προκειμένου να μην μπορεί να επιστρέψει στην Σκωτία μέχρι να ολοκληρωθεί η εκδίκαση της υπόθεσης.