Αυτοκίνητο γεμάτο με χαρτονομίσματα «άδειασε» το φορτίο του σε αυτοκινητόδρομο (pics & vid)

Gazzetta team
Αυτοκίνητο γεμάτο με χαρτονομίσματα «άδειασε» το φορτίο του σε αυτοκινητόδρομο (pics & vid)
«Έβρεξε» χρήματα σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο του Ιλινόις, όταν το αυτοκίνητο που μετέφερε το χρηματικό ποσό τράκαρε, σκορπώντας εκατοντάδες χαρτονομίσματα κατά μήκος του δρόμου.

Όσοι βρέθηκαν στον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο που διασχίζει το Ιλινόις στις κεντρικές ΗΠΑ, χθες το πρωί σίγουρα θα ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σπάνιο φαινόμενο.

Εκατοντάδες χαρτονομίσματα των 5,10 και 20 δολαρίων βρίσκονταν σκορπισμένα σε μία μεγάλη έκταση κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου, καθώς το όχημα που τα μετέφερε, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου.

Το ατύχημα προκλήθηκε από την ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος στη συνέχεια έντρομος προσπαθούσε να περισώσει όσα χαρτονομίσματα μπορούσε από την βρεγμένη άσφαλτο.

Προς βοήθειά του έσπευσαν μερικοί ακόμη οδηγοί αλλά και αστυνομικοί της πολιτείας, ενώ το ποσό αποτελούσε κομμάτι της είσπραξης από διάφορες παιχνιδομηχανές.

Για αρκετή ώρα, ο κεντρικός αυτοκινητόδρομος της πολιτείας του Ιλινόις είχε κλείσει, μέχρι να μαζευτούν όσα χαρτονομίσματα δεν είχαν παρασυρθεί από τους ανέμους, ενώ εμφανέστατη ήταν η απογοήτευση στο πρόσωπο του άτυχου οδηγού.