Αστυνομικός παρασύρθηκε από τοξικομανή οδηγό για εκατοντάδες μέτρα (pics & vids)

Gazzetta team
Αστυνομικός παρασύρθηκε από τοξικομανή οδηγό για εκατοντάδες μέτρα (pics & vids)
Η κατάληξη ενός ελέγχου ρουτίνας ήταν άκρως... επεισοδιακή για τον αστυνομικό αλλά και για τον τοξικομανή δράστη.

Ο αστυνομικός John Cusack έλαβε μία κλήση για δύο άτομα που κοιμόντουσαν μέσα στο αυτοκίνητό τους, που ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο parking σε προάστιο του Μαϊάμι της Φλόριντα.

Ενώ προσέγγισε το ύποπτο όχημα, ο Cusack παρατήρησε ότι οι δύο άντρες ήταν σαφώς υπό την επήρρεια ουσιών, ενώ διάφορα σύνεργα από τη χρήση ηρωίνης ήταν εμφανή εντός του οχήματος.

Στην προσπάθειά του, όμως, να ελέγξει τους υπόπτους, ο οδηγός αντιλαμβανόμενος τη δύσκολη θέση του, έβαλε μπροστά κι ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ ο αστυνομικός ήταν γατζωμένος πάνω στο όχημα.

Σύμφωνα με τον Cusack, ο τοξικομανής οδηγός αποτελούσε σοβαρή απειλή για την οδική ασφάλεια πεζών κι οχημάτων, για υτό κι επεδίωξε να τον σταματήσει με κάθε τρόπο.

Όμως, ο αποφασισμένος οδηγός αποδείχθηκε πεισματάρης, καθώς δεν πτοήθηκε από την παρουσία του αστυνομικού, παρασύροντάς τον για σχεδόν ένα χιλιόμετρο, ενώ σε κάποιο σημείο ο Cusack άφησε τη λαβή από την οποία ήταν πιασμένος κι έπεσε με σφοδρότητα στο οδόστρωμα.

Το όχημα, πάντως, των τοξικομανών ακινητοποιήθηκε λίγο παρακάτω από συναδέλφους του Cusack, ο οποίος τραυματίστηκε σε πόδια και χέρια από την πτώση του με τέτοια ταχύτητα.

Πλέον, οι δράστες του περιστατικού μεταξύ άλλων κατηγορούνται και για έκθεση αστυνομικού σε θανατηφόρο κίνδυνο, αντιμετωπίζοντας σοβαρές ποινές φυλάκισης.