Ο Τζιμ Κάρεϊ έκανε δώρο ένα αυτοκίνητο σε τεχνικό της νέας ταινίας Sonic

Gazzetta team
Ο Τζιμ Κάρεϊ έκανε δώρο ένα αυτοκίνητο σε τεχνικό της νέας ταινίας Sonic
Ο Τζιμ Κάρεϊ είναι ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος και το απέδειξε με το αυτοκίνητο που χάρισε σε έναν καμεραμάν της ταινίας Sonic The Hedgehog 2

Ο Τζιμ Κάρεϊ φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του τα τελευταία 2-3 χρόνια την περίοδο κατάθλιψης που βίωσε, ιδίως μετά και το θάνατο της πρώην συντρόφου του. Δεν είναι μόνο η ζωγραφική του που τον απελευθέρωσε συναισθηματικά, ούτε η ενασχόληση του με τα πολιτικά δρώμενα την εποχή της προεδρίας Τραμπ, όπου έκανε αρκετά σατιρικά σκίτσα και αναρτούσε στο Twitter. Είναι και η επαναδραστηριοποίησή του σε επίπεδο υποκριτικής. Εκτός από τη σειρά Kidding, τον είδαμε πριν ένα χρόνο στην ταινία Sonic και τώρα ετοιμάζεται ήδη το sequel. Στα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας είναι που δώρισε ένα αυτοκίνητο σε μέλος των τεχνικών.

Ο Τζιμ Κάρεϊ θέλησε να επιβραβεύει όλο το πλήρωμα της ταινίας Sonic 2 για τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει σε αυτό το διάστημα της πανδημίας κι έτσι έφερε στα πλατό της ταινίας στο Βανκούβερ, ένα αυτοκίνητο και έκανε κλήρωση για το ποιος θα το κερδίσει. Κάτι σαν ινσταγκραμικό giveaway, αλλά σε real time. Το αμάξι μάρκας Chevrolet, μοντέλο Chevy Blazer RS, δόθηκε τελικά σύμφωνα με το ΤΜΖ, σε έναν από τους κάμεραμαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κάρεϊ υποδύθηκε τον Ίβο Ρομπότνικ στο Sonic The Hedgehog και θα επιστρέψει με αυτόν τον χαρακτήρα στο sequel που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2022.

Πηγή: reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ