Διαζύγιο Τζολί-Πιτ: Ο Μάντοξ «καίει» τον Μπραντ στην κατάθεσή του

Gazzetta team
Διαζύγιο Τζολί-Πιτ: Ο Μάντοξ «καίει» τον Μπραντ στην κατάθεσή του
Μετά την Αντζελίνα Τζολί, που φέρεται έτοιμη να προσκομίσει στοιχεία για κακοποιητική συμπεριφορά του πρώην συζύγου της Μπραντ Πιτ, ο 19χρονος υιοθετημένος γιος της ηθοποιού, φαίνεται πως επιθυμεί να κόψει κάθε δεσμό που τον ένωνε με τον πατριό του.

Ο Μάντοξ, γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, κατέθεσε εναντίον του πατέρα του κατά τη διάρκεια της αμφιλεγόμενης μάχης διαζυγίου και επιμέλειας του ζευγαριού, προσφέροντας μια διόλου κολακευτική γνώμη για τον πατέρα του.

Ο 19χρονος φοιτητής πανεπιστημίου «είχε ήδη δώσει μαρτυρία ως ενήλικας στη συνεχιζόμενη διαμάχη περί επιμέλειας», δήλωσε μια πηγή στο Us Weekly, προσθέτοντας ότι η κατάθεση του Μάντοξ «δεν ήταν πολύ κολακευτική για τον Μπραντ».

Η ίδια πηγή αποκάλυψε επίσης ότι ο Μαντοξ θέλει να αφαιρέσει νόμιμα το επώνυμο Πιτ από το όνομά του, κάτι που η μητέρα του «δεν υποστηρίζει».

«Δεν χρησιμοποιεί το Πιτ ως το επώνυμό του σε έγγραφα που δεν είναι νόμιμα και αντ' αυτού χρησιμοποιεί το Τζολί», ανέφερε η πηγή.

Μια υποτιθέμενη φιλονικία μεταξύ του Μάντοξ και του Μπραντ Πιτ το 2016 λέγεται ότι αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη σχέση των δύο ηθοποιών, με την Τζολί να είναι «έτοιμη να παράσχει αποδείξεις ενδοοικογενειακής βίας» στην επικείμενη δίκη διαζυγίου.

Πηγή: Reader.gr