Σκάνδαλο στο Ντουμπάι: «Η πριγκίπισσα Χάγια εξαγόρασε τη σιωπή του σωματοφύλακα-εραστή της»

Gazzetta team
Σκάνδαλο στο Ντουμπάι: «Η πριγκίπισσα Χάγια εξαγόρασε τη σιωπή του σωματοφύλακα-εραστή της»
Φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγικό δεσμό με τον 37χρονο Ράσελ Φλάουερς.

Χρήματα, αλλά και δώρα μεγάλης αξίας φαίνεται πως χρησιμοποίησε η πριγκίπισσα Χάγια του Ντουμπάι προκειμένου να πείσει τον Βρετανό σωματοφύλακά της να μην αποκαλύψει λεπτομέρειες της σχέσης που διατηρούσαν επί δύο χρόνια.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, η 46χρονη εν διαστάσει σύζυγος του ηγέτη του Ντουμπάι και πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγικό δεσμό με τον 37χρονο Ράσελ Φλάουερς.

Η Χάγια ήταν η έκτη κατά σειρά και νεότερη σύζυγος του δισεκατομμυριούχου σεΐχη Μοχάμεντ Αλ Μάκτουμ. Ο χωρισμός τους έφερε στην επιφάνεια ορισμένες άβολες αλήθειες. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας στο δικαστήριο, όπου οι δύο πλευρές είχαν προσφύγει διεκδικώντας την κηδεμονία των δύο τους παιδιών, το μυστικό δεν μπορούσε να παραμείνει άλλο κρυφό.

Η αποκάλυψη έβαλε τέλος και στον τετραετή γάμο του Φλάουερς με τη σύζυγό του, η οποία - νιώθοντας προδομένη και απογοητευμένη- έσπευσε να εξομολογηθεί σε φίλους της ότι ο άντρας της είχε αποπλανηθεί από την πριγκίπισσα. Τα θέλγητρα ήταν ένα ρολόι 12.000 λιρών και ένα πυροβόλο όπλο-αντίκα αξίας 50.000 λιρών.

Πηγή: Reader.gr