Η αποκάλυψη του Διονύση από το MasterChef: «Ένα ζευγάρι έκανε φασαρία στο πλυντήριο» (vid)

Gazzetta team
Η αποκάλυψη του Διονύση από το MasterChef: «Ένα ζευγάρι έκανε φασαρία στο πλυντήριο» (vid)
Ο Διονύσης Πρώιος, που συστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στον τελευταίο κύκλο του MasterChef, αναφέρθηκε σε ένα «πιπεράτο» σκηνικό από το τηλεριάλιτι.

Συνέντευξη του Διονύση Πρώιου, που συμμετείχε στο πρόσφατο MasterChef, φιλοξένησε η εκπομπή Pop Up του Alpha.

Ερωτηθείς για ένα σκηνικό από το ριάλιτι, που δεν έδειξαν οι κάμερες, μίλησε για ένα ζευγάρι, το οποίο κλεινόταν στο δωμάτιο με το πλυντήριο κι έκανε φασαρία.

«Υπήρχαν ίντριγκες, η μεγαλύτερη ήταν του Γιώργου και της Κατερίνας. Θυμάμαι μια μέρα να κατεβαίνω κάτω στο υπόγειο, να πηγαίνω στην κουζίνα και να ακούω φασαρία στο πλυντήριο. Ήταν ένα ζευγάρι εκεί. Την ίδια ώρα που το ζευγάρι «έπαιζε» στο πλυντήριο, ήταν η Μάρλεν κι έφτιαχνε σάντουιτς με λουκάνικα».

Αναφερόμενος στις επαγγελματικές του δραστηριότητες, δήλωσε: «Ανοίξαμε ένα εστιατόριο με τη Μάρλεν μετά το παιχνίδι, αλλά έκλεισε. Με τη Μάρλεν καλά τα πήγαμε, αλλά με τους συνεργάτες δεν τα πήγαμε πολύ καλά. Όσα λάθη κάνεις είναι μαθήματα. Οπότε, εγώ από μαθήματα είμαι πολύ ικανοποιημένος».

Αυτή την περίοδο, ο Διονύσης ασχολείται με τη ζωγραφική, που κατά τον ίδιο είναι «ένας τρόπος να στέλνεις μηνύματα, όσα λες σε ένα τραπέζι με πέντε φίλους».

Η εμπειρία του από το MasterChef ήταν η καλύτερη, αφού όπως είπε γράφει και βιβλίο γι'αυτό: «Τα μικρά παιδιά με αναγνωρίζουν στο δρόμο και με χαιρετάνε. Η ευτυχία μου δεν μπορεί να εξαρτάται από την οικονομία. Προσεύχομαι να ξαναδώ το πνεύμα του γιου μου. Γι’ αυτό το λόγο έχω μείνει στη γη», κατέληξε.

Πηγή: Reader.gr