Βίντεο ντοκουμέντο: Γρονθοκόπησαν τον Ρικ Μοράνις των «Ghostbusters» και «Αγάπη μου, συρρίκνωσα τα παιδιά» (vid)

Gazzetta team
Βίντεο ντοκουμέντο: Γρονθοκόπησαν τον Ρικ Μοράνις των «Ghostbusters» και «Αγάπη μου, συρρίκνωσα τα παιδιά» (vid)
Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο ηθοποιός Ρικ Μοράνις μετά από επίθεση που δέχθηκε σε δρόμο της Νέας Υόρκης, η οποία, μάλιστα, έχει καταγραφεί σε βίντεο!

Ο 67χρονος Ρικ Μοράνις, που αγαπήσαμε όλοι μέσα από τις θρυλικές ταινίες «Ghostbusters» και «Αγάπη μου, συρρίκνωσα τα παιδιά» (μεταξύ άλλων), διατηρεί χαμηλό προφίλ τα τελευταία, πολλά χρόνια, μετά τον θάνατο της αγαπημένης του συζύγου από καρκίνο, το 1991, καθώς επέλεξε να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των δύο παιδιών του, ενώ δεν παντρεύτηκε ξανά.

Το τελευταίο 24ωρο, ωστόσο, επανήλθε έντονα στο «φως» της δημοσιότητας, αλλά για όλους τους λάθος λόγους.

Ο Μοράνις περπατούσε στο Central Park West κοντά στην 70th Street στις 7:30 το πρωί -τοπική ώρα- της Πέμπτης, όταν κάποιος τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι!

Η αστυνομία, μάλιστα, έχει κοινοποιήσει ένα βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση, που δείχνει έναν άντρα να τρέχει προς το μέρος του Μοράνις και τον χτυπά, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να πέσει στο έδαφος, πριν ο άγνωστος αρχίσει να τρέχει.

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου ανέφερε πόνο στο κεφάλι, τον γοφό και την πλάτη, πριν δώσει κατάθεση για το περιστατικό. Συνεργάτες του είπα στο CBS News πως «είναι καλά και ευγνώμων για τις σκέψεις και τις ευχές όλων».

Να σημειώσουμε, πάντως, πως -καλά να είναι- πρόκειται να αναβιώσει τον ρόλο του «τρελού εφευρέτη» και οικογενειάρχη Wayne Szalinski στο «Shrunk», σίκουελ του «Honey I Shrunk the Kids»!