Καλούσε επανειλημμένα την αστυνομία για να καταγγείλει την εμφάνιση παρουσιαστή σε εκπομπή και φυλακίστηκε

Gazzetta team
Καλούσε επανειλημμένα την αστυνομία για να καταγγείλει την εμφάνιση παρουσιαστή σε εκπομπή και φυλακίστηκε
Ο παρουσιαστής είχε κριθεί ένοχος για οδήγηση υπό υπό την επήρεια αλκοόλ και ο άνδρας θεωρούσε άδικο να εμφανίζεται σε εκπομπή ενώ άλλοι στην θέση του θα είχαν χάσει μέχρι και την δουλειά τους.

Ένας άνδρας φυλακίστηκε επειδή καλούσε επανειλημμένα την αστυνομία για να διαμαρτυρηθεί ότι ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής «Βρετανία έχεις ταλέντο» της Ant McPartlin ήταν ακόμα στην τηλεόραση μετά την καταδίκη του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο David Kates-Lowick, από το Welshpool της Ουαλίας, ομολόγησε την ενοχή του αφού επικοινώνησε πολλές φορές με την αστυνομία Dyfed-Powys όταν δεν ήταν πραγματικό ζήτημα της αστυνομίας.

Ο άνδρας είχε ήδη καταδικαστεί σε ποινή 10 εβδομάδων με αναστολή και συνεπώς φυλακίστηκε συνολικά για 19 εβδομάδες, αφού προστέθηκαν άλλες 9.

Έτσι αναγκάστηκε επίσης να εκτίσει την αρχική του ποινή 10 εβδομάδων που είχε ανασταλεί.

Το BBC αναφέρει ότι ο ο άνδρας δήλωσε πως τέσσερις κλήσεις έγιναν στην αστυνομική δύναμη σε τρεις ημέρες, κατά τη διάρκεια της οποίας είπε στους χειριστές κλήσεων ότι ήταν απογοητευμένος που ο κ. Μακάρτλιν μπορεί ακόμα να οδηγεί και να παρακολουθεί τηλεόραση όταν άλλοι θα είχαν χάσει τη δουλειά τους.

Ο κατηγορούμενος είπε στο δικαστήριο ότι ήταν αλκοολικός και ήταν υπό την επήρεια συνταγογραφούμενων ναρκωτικών όταν έκανε τις τηλεφωνικές κλήσεις.

Ο δικηγόρος του Kates-Lowick, Owain Jones, δήλωσε στο δικαστήριο του Llandudno ότι ο πελάτης του είχε καλέσει τη γραμμή 101 μη έκτακτης ανάγκης, όχι το 999, και ότι δεν είχε μιλήσει άσχημα.