Μόνικα Μπελούτσι: «Νιώθω την Ελλάδα σαν το σπίτι μου» (vid)

Gazzetta team
Μόνικα Μπελούτσι: «Νιώθω την Ελλάδα σαν το σπίτι μου» (vid)
Η...μοναδικότητα του να υποδύεται τη Μαρία Κάλλας, η λατρεία της για την Ελλάδα την οποία νιώθει «σαν στο σπίτι της», η δυσκολία να μεταφερθεί από τη μεγάλη οθόνη στη σκηνή του θεάτρου και όσα είπε στην εκπομπή «φλΕΡΤ» η Μόνικα Μπελούτσι.

H Μόνικα Μπελούτσι, λίγες μέρες πριν βρεθεί στην σκηνή του Ηρώδειου μίλησε στο «φλΕΡΤ» για την απόφαση να αντιμετωπίσει σκηνικά την Μαρία Κάλλας.

Μιλώντας στην καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ, μεταξύ άλλων είπε πως λατρεύει την Ελλάδα την οποία νιώθει «σαν στο σπίτι της»

«Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να συγκριθούμε με την Μαρία Κάλλας, επειδή εκείνη ήταν μια μεγάλη γυναικεία προσωπικότητα και εξαιρετική καλλιτέχνης. Είμαι πολύ προσεκτική, την προσεγγίζω διότι την σέβομαι τόσο πολύ» σημείωσε.

«Θεωρώ ότι ο Tom Volf με επέλεξε επειδή είναι αυτότο μεσογειακό κομμάτι της προσωπικότητας μου που με κάνει να την θυμίζω».

«Θεωρούσα ότι είναι μια πολύ μεγάλη εμπειρία και στη δουλειά μας πάντα ψάχνουμε την πρόκληση» πρόσθεσε η Ιταλίδα ηθοποιός.

«Αγαπάω την Ελλάδα! Δεν ξέρω γιατί αλλά, όταν είμαι στην Ελλάδα, νιώθω σαν στο σπίτι μου και ίσως να μην είναι σύμπτωση το γεγονός ότι παίζω την Μαρία Κάλλας. Ήταν Ελληνίδα και ίσως να ήταν η κουλτούρα μας και η όλη σχέση μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας...», ανέφερε.