Δικαιοσύνη για τη Mia Khalifa: Χιλιάδες υπογραφές για να «κατέβουν» όλα τα ροζ βίντεο που έκανε! (pics)

Gazzetta team
Δικαιοσύνη για τη Mia Khalifa: Χιλιάδες υπογραφές για να «κατέβουν» όλα τα ροζ βίντεο που έκανε! (pics)
Θαυμαστές της Mia Khalifa συγκεντρώνουν υπογραφές για να «κατέβουν» από το Pornhub και το BangBros οι 11 ταινίες που έκανε!

Φωτιές στο Pornhub και το BangBros άναψε η Mia Khalifa και οι θαυμαστές της -όχι για την καριέρα της στη βιομηχανία του πορνό.

Η πρώην πορνοστάρ περιέγραψε πριν από λίγες μέρες την τραυματική, όπως τη χαρακτήρισε, εμπειρία της από τα 11 βίντεο που γύρισε σε ηλικία 21 ετών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα τη στοιχειώνουν μέχρι να πεθάνει.

Η ίδια ισχυρίζεται πως της ασκήθηκε τεράστια πίεση, γεγονός, δε, που δεν μπορούσε να διαχειριστεί λόγω του νεαρού της ηλικίας της και ζήτησε από τα κορίτσια να μείνουν μακριά από τον χώρο του πορνό. «Σας εκλιπαρώ να μην το κάνετε. Όχι επειδή είμαι κατά της βιομηχανίας του σεξ, δεν είμαι! Δεν θα σας πω τι να κάνετε με το σώμα σας, όμως θα σας πω να μην αφήσετε ποτέ κανέναν να έχει την ιδιοκτησία του περιεχομένου σας», έγραψε η Khalifa, με αποτέλεσμα, ωστόσο, πολλές πορνοστάρ να... πέσουν να τη φάνε!

«Δώστε δικαιοσύνη στη Mia Khalifa»

Το γεγονός, όμως, ότι η 27χρονη έχει μετανιώσει για αυτά τα 11 βίντεο προκάλεσε την κινητοποίηση θαυμαστών της, που ζητούν να «κατέβουν» από το Pornhub και το BangBros, συγκεντρώνοντας υπογραφές! Η καμπάνια έχει τίτλο «Δικαιοσύνη για τη Mia Khalifa» και αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η 27χρονη Mia Khalifa εμφανίστηκε στη βιομηχανία του πορνό για μικρό χρονικό διάστημα, μόλις τριών μηνών, το 2014, στην ηλικία των 21 ετών. Έβγαλε μόνο 12.000 δολάρια σε αντίθεση με τα εκατομμύρια που βγάζουν το Pornhub και το BangBros από τα βίντεό της. Το περίφημο βίντεο με το χιτζάμπ έφερε απειλές θανάτου από τον ISIS, που έχει βάλει στο στόχαστρο τη Mia από την κυκλοφορία του βίντεο, το 2014, έως σήμερα. Η Mia κάνει θεραπεία σε συνεχή βάση για το τραύμα από τη συναισθηματική αγωνία και τις συνέπειες του εκφοβισμού.

Η Mia και η ομάδα της έχουν κάνει αμέτρητες οικονομικές προσφορές στους τρέχοντες κατόχους των πορνογραφικών βίντεο, χωρίς αποτέλεσμα. Οι μεγάλες εταιρείες δεν δίνουν στη Mia Khalifa μια δίκαιη ευκαιρία να απαιτήσει το περιεχόμενό της (σ.σ. πνευματικά δικαιώματα) στο δικαστήριο, εκμεταλλευόμενες το οικονομικό τους πλεονέκτημα. Απαιτούμε τα βίντεό της να αφαιρεθούν και να υπάρξει μια δίκαιη δίκη στο δικαστήριο, χωρίς να καταστραφεί οικονομικά η Mia Khalifa. Έχει δηλώσει επανειλημμένα πως έχει μετανιώσει για τις αποφάσεις της στον κλάδο της πορνογραφίας. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να υπογράψετε αυτή την αίτηση για να στηρίξετε τις μελλοντικές προσπάθειες της Mia Khalifa και να της δώσετε δικαιοσύνη».

Η Khalifa ευχαρίστησε τους ανθρώπους που υποστήριξαν το παραπάνω αίτημα -το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 315.000 υπογραφές- δηλώνοντας ότι όλοι όσοι υπογράφουν προσκαλούνται στο πάρτι γενεθλίων της.