«Πικάντικη» μαρτυρία : Η Κάρα Ντελαβίν σε ερωτικό τρίγωνο με την Άμπερ Χαρντ και τον Έλον Μασκ (pics & vid)

Gazzetta team
«Πικάντικη» μαρτυρία : Η Κάρα Ντελαβίν σε ερωτικό τρίγωνο με την Άμπερ Χαρντ και τον Έλον Μασκ (pics & vid)
O Τζος Ντρου μίλησε για το ερωτικό... τρίγωνο της Κάρα Ντελαβίν με την Άμπερ Χαρντ και τον Έλον Μασκ.

«Φωτιά» στις σκανδαλοθηρικές στήλες έβαλε η κατάθεση του Τζος Ντρου που έφερε στην δημοσιότητα η Daily Mail και μιλάει για ένα ερωτικό τρίγωνο του Έλον Μασκ με την Κάρα Ντελαβίν και την Άμπερ Χαρντ.

Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται στην δημοσιότητα στο πλαίσιο της αγωγής ύψους 50 εκατομμυρίων που έχει καταθέσει ο Τζόνι Ντεπ εναντίον της τελευταίας για συκοφαντική δυσφήμιση και στην οποία εμπλέκονται αρκετά αστέρα της showbiz...

Η μαρτυρία... φωτιά

Στο video που δημοσίευσε η Βρετανική ιστοσελίδα, ο Τζος Ντρου, ο οποίος ήταν φίλος της Άμπερ Χαρντ και γείτονάς της, έχοντας παράλληλα παντρευτεί και μία φίλη της, την Ράκελ «Ρόκι» Πένιγκτον, αποκάλυψε ότι το «τρίο» πέρασε μια καυτή νύχτα στο ρετιρέ διαμέρισμα του Ντεπ στο Λος Άντζελες στα τέλη του 2016, όταν η Χερντ ήταν ήδη σε διάσταση από τον πασίγνωστο ηθοποιό.

Οι δύο ερωτήσεις στις οποίες απάντησε καταφατικά ήταν οι εξής...

  • «Σου είπε ο Ρόκι ότι η Άμπερ Χερντ είχε ερωτική σχέση με την Κάρα Ντελεβίν ενώ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Τζόνι Ντεπ;»
  • «Σου είπε ποτέ ή άφησε να εννοηθεί ότι ενώ η Άμπερ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Τζόνι Ντεπ, η ίδια μαζί με τον Έλον Μασκ και την Κάρα Ντελεβίν πέρασαν μια νύχτα μαζί;»

Όταν στη συνέχεια του είπε «επομένως είχαν ερωτική σχέση μαζί τους;», η απάντηση που έδωσε ο 57χρονος ήταν «Από ότι έχω καταλάβει, ναι...».

Η εκδοχή του Μασκ

Βέβαια εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο Έλον Μασκ λέει πως η σχέση του Άμπερ Χαρντ ξεκίνησε μετά τον χωρισμό της με τον Τζόνι Ντεμπ τον Μάιο του 2016, όμως ο πασίγνωστος ηθοποιός υποστηρίζει σε δικαστικά έγγραφα ότι, προσωπικό στο κτίριο όπου διέμενε το ζευγάρι είχε δει τον Μασκ να επισκέπτεται αργά το βράδυ την πρώην σύζυγό του, όταν εκείνος έλειπε σε γυρίσματα το 2015.

Ο ρόλος της Κάρα Ντελαβίν

Η Κάρα Ντελαβίν, η οποία χώρισε πρόσφατα από την Άσλει Μπένσον, στο παρελθόν έχουν υπάρξει φήμες που την ήθελαν να είναι σε σχέση με τις Μάιλι Σάιρους, Χάρι Στάιλς, Μισέλ Ροντρίγκεζ και Πάρις Τζάκσον.

Όπως αναφέρει η Dail Mail, δεν αποκλείεται ο Τζόνι Ντεπ να την καλέσει να καταθέσει.