Ο γιος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι ίδιος ο πατέρας του: Πάει για καριέρα στο bodybuilding; (pics & vids)

Gazzetta team
Ο γιος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι ίδιος ο πατέρας του: Πάει για καριέρα στο bodybuilding; (pics & vids)
Ο γιος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Τζόζεφ Μπένα, επιβεβαιώνει ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει.

Ίδιος ο πατέρας του, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, είναι ο Τζόζεφ Μπένα ενώ μεγαλώνει!

Ο 22χρονος δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο από μια κρυοθεραπεία που κάνει, για να βοηθήσει στην ανάρρωσή του μετά από προπόνηση.

Ο Μπένα, που κούρεψε τη μακριά... χαίτη του, γεγονός, βέβαια, που τον κάνει να μοιάζει ακόμη περισσότερο με τον μπαμπά, φοράει στο βίντεο μια μαύρη μάσκα, γάντια μποξέρ και κάνει μερικές πόζες με το σώμα του, στις οποίες μοιάζει απόλυτα με τον Άρνολντ!

Στα χνάρια του μπαμπά;

Φαινομενικά, με βάση το σώμα που έχει «χτίσει», ο Μπένα φαίνεται πρόθυμος να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του. Στόχος του, όμως, είναι «να κατέβει σε κλασικούς αγώνες σωματικής διάπλασης», όπως λέει ο ίδιος ο πατέρας του σε πρόσφατη συνέντευξή του, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως «δεν θέλει extreme πράγματα». Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, θυμίζουμε, ήταν σε αυτή την... extreme κατηγορία, έχοντας διαγράψει λαμπρή καριέρα ως επαγγελματίας bodybuilder.

Να σημειώσουμε πως ο νεαρός εργάζεται ως βοηθός στον τομέα των ακινήτων. Φέτος, δε, απέκτησε πολλούς -περισσότερους- θαυμαστές, αφού δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram που παίρνει τις εμβληματικές πόζες του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Ένας, μάλιστα, τον χαρακτηρίζει Arnold 2.0!

Δεν έχει και άδικο.

Καρπός του παράνομου έρωτα με την υπηρέτρια ο Τζόζεφ Μπένα

Επειδή το ξέρουμε πως αναρωτιέστε, να θυμίσουμε πως μόλις το 2011 αποκαλύφθηκε η ατασθαλία του γνωστού ηθοποιού και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια, η οποία έμελλε να τινάξει στον αέρα 25 χρόνια έγγαμου βίου.

Αυτή η ατασθαλία είχε ως αποτέλεσμα τον... Τζόζεφ Μπένα, που ο Αρνολντ και η υπηρέτρια που εργαζόταν επί 20 χρόνια στο σπίτι, έκρυβαν επιμελώς για σχεδόν 14 χρόνια, μέχρι που η Μαρία Σρίβερ, σύζυγος του Άρνολντ, έμαθε μόνη της το μυστικό, μετά τη συνταξιοδότηση της υπηρέτριας και ζήτησε διαζύγιο.