Πορνοστάρ έκανε ομιλία σε πτήση για την αστυνομική βιαιότητα στις ΗΠΑ και παραλίγο να συλληφθεί (vid)

Gazzetta team
Πορνοστάρ έκανε ομιλία σε πτήση για την αστυνομική βιαιότητα στις ΗΠΑ και παραλίγο να συλληφθεί (vid)
Θέλησε να εκφράσει την άποψή της για το όσα γίνονται στις ΗΠΑ μετά και την δολοφονία του Τζορτζ Φλοιντ.

Μια πορνοστάρ έδωσε παθιασμένη ομιλία σε μια πτήση στην Αμερική σχετικά με τις διαμαρτυρίες για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και μετά την προσγείωση ανακρίθηκε από την αστυνομία.

Η Elle Knox, 28 ετών, πετούσε με πτήση της United Airlines από το Χιούστον στο Σαν Φρανσίσκο, όπου θα έπαιρνε το αεροπλάνο για Σίδνεϊ την Τετάρτη.

Αλλά αφού είδε τις διαμαρτυρίες στην Αμερική αποφάσισε να μιλήσει στα 300 άτομα στην πτήση της για την «αστυνομική βιαιότητα».

«Δεν είναι η χώρα μου, είμαι από την Αυστραλία. Αλλά παρατήρησα ότι η δημοκρατία σας απειλείται», ανέφερε.

«Μην είστε εφησυχασμένοι. Αποφασίστε σε ποια πλευρά της ιστορίας θα θέλατε να είστε.Τώρα έρχεται η αστυνομία», είπε στην ομιλία της.

Ωστόσο όταν κατέβηκε από το αεροπλάνο την παρέλαβε η αστυνομία και της ζητήθηκαν εξηγήσεις.

«Μου είπαν ότι δεν μπορούσα να κάνω πολιτικές δηλώσεις σε πτήση της United Airline, τους είπα ότι αυτή ήταν μια δήλωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα», εξήγησε.

«Φόβισα τους ανθρώπους όταν έκανα την ανακοίνωση μου είπαν. Παρόλο που όλοι με χειροκρότησαν όταν με πήρε η αστυνομία. Αν σηκωνόμουν και ζητούσα από τους ανθρώπους π.χ. να ευχηθούν χρόνια πολλά στον φίλο μου, αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα».

Ανακρίθηκε στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο από την αστυνομία και την ασφάλεια, ενώ σύμφωνα με την ίδια «απείλησαν» να μην την αφήσουν να επιβιβαστεί στην επόμενη πτήση της για Σίδνεϊ την Τετάρτη.

«Έχω κάνει check in στο ξενοδοχείο μου, είμαι ασφαλής», εξήγησε στους θαυμαστές της στην συνέχεια μέσω των social media.