Κράξιμο στους celebrities που παραπονιούνται για την καραντίνα, ενώ είναι στις βιλάρες τους

Gazzetta team
Κράξιμο στους celebrities που παραπονιούνται για την καραντίνα, ενώ είναι στις βιλάρες τους
Την στιγμή που νοσοκόμοι και γιατροί δουλεύουν υπερωρίες σε όλο τον κόσμο, για να βοηθήσουν ασθενείς που έχουν κορονοϊό, celebritιes γκρινιάζουν που πρέπει να μείνουν μέσα στα υπερπολυτελή σπίτια τους.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το βίντεο του γνωστού τραγουδιστή Σαμ Σμιθ που κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα και στο οποίο παρουσιάζεται να κλαίει μέσα στην αξίας 12 εκατομμυρίων βίλα του, επειδή πρέπει να απομονωθεί, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Ο 58χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης Ricky Gervais, πρωταγωνιστής του «After Life» του Netflix, ξεσπάθωσε μετά από αυτό και τόνισε πως δεν θέλει ποτέ να ακούσει ξανά κάποιον να παραπονιέται για το σύστημα υγείας ή τους νοσοκόμους. «Κάνουν βάρδιες 14 ωρών και δεν παραπονιούνται. Φορούν μάσκες και καταπονούνται, ρισκάρουν την υγεία τους κι αυτή των οικογενειών τους... Κι μετά, βλέπεις κάποιον να παραπονιέται που πρέπει να είναι στη βίλα, με την πισίνα του», είπε.

Ο δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν εξαπέλυσε επίσης τα βέλη του κατά του Σαμ Σμιθ, λέγοντας «αναζητά τη δημοσιότητα με κάθε τρόπο, ακόμα και εν μέσω πανδημίας. Αυτός είναι πόλεμος, όχι ένα story για το instagram».

Μετά το σάλο, ο 27χρονος καλλιτέχνης ανέβασε φωτογραφία, στην οποία δείχνει τη στήριξή του στο υγειονομικό προσωπικό.

Δεν είναι, όμως, μόνο ο Σαμ Σμιθ που προκάλεσε. Στην κατηγορία αυτή είναι και ο σεφ Γκόρντον Ράμσι, ο οποίος χαρακτήρισε «ζωντανό εφιάλτη» ότι είναι με την οικογένειά του και τους μαγειρεύει. Η γνωστή παρουσιάστρια Έλεν ΝτεΤζένερις παρομοίασε την καραντίνα στην πολυτελή έπαυλή της «με φυλακή», ενώ η Κάιλι Τζένερ είπε πως η... εγκυμοσύνη της την «προετοίμασε γι' αυτό», αφού «δεν ζούσε για μήνες».