Η κόρη του Steven Spielberg θέλει να κάνει καριέρα στο πορνό και ο μπαμπάς τη στηρίζει (pics)

Gazzetta team
Η κόρη του Steven Spielberg θέλει να κάνει καριέρα στο πορνό και ο μπαμπάς τη στηρίζει (pics)
Η 23χρονη κόρη του Steven Spielberg, Mikaela, αποκάλυψε πως θέλει να κάνει καριέρα στη βιομηχανία του πορνό και τόνισε πως ο πατέρας της τη στηρίζει!

Μέγα... σούσουρο στο Χόλιγουντ, καθώς η κόρη του Steven Spielberg, Mikaela, αποκάλυψε πως θέλει να κάνει καριέρα στη βιομηχανία του πορνό, τονίζοντας, μάλιστα, πως ο πατέρας της τη στηρίζει.

Η Mikaela, που είναι θετή κόρη του σπουδαίου Αμερικανού σκηνοθέτη, ανακοίνωσε και επίσημα πως πλέον θα εργάζεται ως πορνοστάρ.

Μέχρι σήμερα, δε και ενώ διανύει το 23ο έτος της ηλικίας της, έφτιαχνε η ίδια τα βίντεό της, στα οποία πρωταγωνιστεί, χωρίς παρτενέρ!

Σκοπεύει, όπως λέει, μάλιστα, να εργαστεί και ως στρίπερ, μόλις εγκριθεί η αίτησή της ως sex worker.

Η κοπέλα δήλωσε στη συνέντευξή της στη Sun πως είχε πέσει θύμα βιασμού όταν ήταν μικρή, με αποτέλεσμα να βρεθεί στα δίχτυα του αλκοολισμού και της ανορεξίας.

Όταν ρωτήθηκε πότε ενημέρωσε τους γονείς της για την απόφασή της, απάντησε ότι τους το είπε μέσω FaceTime πριν λίγες μέρες και ότι δεν φάνηκαν δυσαρεστημένοι.

«Η ασφάλειά μου είναι η βασική τους προτεραιότητα. Νομίζω ότι μόλις δουν πόσο προχώρησα σε σχέση με τον πάτο που ήμουν πριν ενάμιση χρόνο θα σκεφτούν ότι μεγάλωσαν μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση», σημείωσε η 23χρονη, που είναι το ένα από τα επτά παιδιά του 73χρονου Spielberg.

Δήλωσε, επίσης, ότι δεν θέλει να εξαρτάται οικονομικά από τους γονείς της.

Όσο για το παρατσούκλι της στη βιομηχανία του πορνό, η Mikaela έχει επιλέξει το Sugar Star...