Η Ντέμι Μουρ συνεχίζει τις αποκαλύψεις: «Έμαθα για τις απιστίες του Κούτσερ λίγα λεπτά πριν βγω στο κόκκινο χαλί» (vids)

Gazzetta team
Η Ντέμι Μουρ συνεχίζει τις αποκαλύψεις: «Έμαθα για τις απιστίες του Κούτσερ λίγα λεπτά πριν βγω στο κόκκινο χαλί» (vids)
Μοιράζεται για πρώτη φορά αδημοσίευτη φωτογραφία με φουσκωμένη την κοιλιά της, την περίοδο που ήταν έγκυος στο παιδί του Άστον Κούτσερ.

Η Ντέμι Μουρ συνεχίζει τις αποκαλύψεις σχετικά με την ζωή της και τα όσα γράφει στο βιβλίο της «Inside Out».

Η ηθοποιός μίλησε στην Diane Sawyer και το «Good Morning America» για να προωθήσει το νέο της βιβλίο.

Έτσι μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον βιασμό της στο πρώτο μέρος της εκπομπής, μοιράστηκε νέες λεπτομέρειες σχετικά με την εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια του γάμου της με την Ashton Kutcher.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης δημοσίευσε μια φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλιά της, πριν την αποβολή στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Όπως έχει ήδη αποκαλύψει ήθελε διακαώς ένα παιδί από τον Άστον Κούτσερ, ο οποίος ήταν 15 χρόνια μικρότερός της, ενώ ήταν κάτι που επιθυμούσε πολύ και ο ίδιος.

Μάλιστα έχει κατηγορήσει τον εαυτό της για τον χωρισμό τους και όπως έχει δηλώσει μετά την αποβολή ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, παρά το γεγονός ότι είχε ήδη τρία παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της.

Όπως είπε «το μωρό δεν είχε καρδιακό παλμό». Το ζευγάρι προσπάθησε ξανά να κάνει παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση, αλλά απέτυχε.

Ωστόσο, αναφέρει και το πως έμαθε την πρώτη του απιστία. Το 2003, έμαθε για πρώτη φορά ότι ο Kutcher ήταν άπιστος. Έλαβε τις ειδήσεις σε μια ειδοποίηση της Google λίγο πριν βγεί στο κόκκινο χαλί.

Τον πήρε τηλέφωνο και τον ρώτησε αν είναι αλήθεια. Εκείνος το παραδέχτηκε αμέσως.

Το ζευγάρι έμεινε μαζί και παντρεύτηκε το 2005. Χώρισαν οκτώ χρόνια αργότερα.

Η Moore παραδέχτηκε ότι καταστράφηκε όχι μόνο επειδή ο γάμος τους είχε τελειώσει αλλά επειδή αυτός ο γάμος αντιπροσώπευε την απώλεια που είχε αισθανθεί σε ολόκληρη τη ζωή της.

Οι αποκαλύψεις για τον πατέρα της

Η ηθοποιός είπε πως ο άνθρωπος που θεωρούσε ότι ήταν ο βιολογικός της πατέρας δεν ήταν. Ο πατριός της αυτοκτόνησε όταν ήταν 17 ετών αφού χώρισε με την μητέρα της.