Το μοντέλο με τις sexy φωτογραφίες στο Τσερνόμπιλ διαψεύδει πως ήταν στη απαγορευμένη ζώνη (pics)

Gazzetta team
Το μοντέλο με τις sexy φωτογραφίες στο Τσερνόμπιλ διαψεύδει πως ήταν στη απαγορευμένη ζώνη (pics)
Η Veronika Rocheva ξεκαθαρίζει πως δεν ήταν στην απαγορευμένη ζώνη και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο που ενόχλησε.

Η απήχηση της σειράς για το Τσερνόμπιλ του HBO, ήταν τόσο μεγάλη που αρκετοί influencers και Instagram addicts έκαναν... ουρές, προκειμένου να βρεθούν εντός της απαγορευμένης ζώνης και να βγάλουν φωτογραφίες για τον προσωπικό τους λογαριασμό.

Αυτή όμως που προκάλεσε τις μεγαλύτερες αντιδράσεις, ήταν η Veronika Rocheva που ανέβασε δύο sexy φωτογραφίες, έχοντας ως τοποθεσία το Πρίπιατ.

Από το ντόρο που δημιουργήθηκε για την έλλειψη σεβασμού σε μία περιοχή που προκάλεσε άμεσα ή έμμεσα τον θάνατο σε ανυπολόγιστο αριθμό ανθρώπων, η 23χρονη αναγκάστηκε να κάνει στροφή 180 μοιρών.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο life.ru διέψευσε πως ήταν στην συγκεκριμένη πόλη, λέγοντας πως ήταν σε μία άλλη 2.500 μίλια μακριά.

Τσέρνομπιλ: Μάστιγα οι selfies επισκεπτών του ερειπωμένου Πρίπιατ (pics)

«Δεν ξέρω γιατί αποφασίσαμε να βάλουμε την συγκεκριμένη πόλη ως τοποθεσία. Οι φωτογραφίες ήταν τραβηγμένες σε μία ερειπωμένη περιοχή στο Νοβοσιμπίρισκ.

Έμοιαζε με το Πρίπιατ και απλά βάλαμε αυτή την πόλη για τοποθεσία. Δεν περιμέναμε τόσο αρνητικές αντιδράσεις. Δεν σκεφτήκαμε τις συνέπειες.

Για την ακρίβεια έκανα ένα vlog για το περιβάλλον και εμπνεύστηκα αυτή την φωτογραφία από το Τσερνόμπιλ του HBO.

Αυτό μας έκανε να βάλουμε το Πρίπιατ. Και οι δύο έμοιαζαν το ίδιο εγκαταλελειμμένες.

Δεν θέλαμε να πειράξουμε ή να προσβάλουμε κάποιο που έζησε μία τέτοια τραγωδία. Σεβόμαστε τα θύματα της ιστορίας αυτής».