Πέθανε ο Keith Flint, ο τραγουδιστής των Prodigy (vid)

Gazzetta team
Πέθανε ο Keith Flint, ο τραγουδιστής των Prodigy (vid)
O frontman των Prodigy, Keith Flint βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, σε ηλικία 49 ετών.

Σοκ στο χώρο της παγκόσμιας μουσικής από την είδηση του θανάτου του Keith Flint.

Ο θρυλικός τραγουδιστής από το Ντάμνοου του Έσσεξ εντοπίστηκε από την αστυνομία το πρωί της Δευτέρας, όταν οι νοσηλευτές σε ασθενοφόρο απάντησαν σε κλήση για έναν άνδρα που δεν είχε τις αισθήσεις του. Ο θάνατός του δεν φαίνεται να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

«Μας κάλεσαν λόγω ανησυχίας για την υγεία ενός άνδρα, σε μια διεύθυνση στο Μπρουκ Χιλ, Νορθ Εντ, λίγο μετά τις 8:10 το πρωί» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Έσσεξ.

«Πήγαμε και, δυστυχώς, ένας 49χρονος άνδρας ήταν ήδη νεκρός. Οι συγγενείς του έχουν ενημερωθεί, ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και θα συνταχθεί αναφορά για τον ιατροδικαστή» πρόσθεσε.


Κεφάλαιο... Prodigy
Ο Keith Flint έγινε μέλος των Prodigy το 1989 όταν συνάντησε τον Liam Howlett σε ένα πάρτι και του πρότεινε, την ώρα που θα παίζει τα κομμάτια του, εκείνος να χορεύει. 'Ετσι πήρε τον τίτλο του χορευτή του συγκροτήματος, μέχρι το 1996 και το Firestarter.

Η επιτυχία που είχε συνεχίστηκε με το Breathe και μέχρι 2004, όπου στο άλμπουμ «Always Outnumbered, Never Outgunned» δεν συμμετείχε στα φωνητικά. Στο Invaders Must Die είχε ενεργή συμμετοχή σε πολλά κομμάτια, ενώ το 2012 έβγαλε το κομμάτι War μαζί με τον Caspa.

Η προσωπική ζωή

Ο αρχηγός των Prodigy είχε σχέση με την παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών Γκέιλ Πόρτερ τη δεκαετία του 1990 και αργότερα παντρεύτηκε την DJ Mayumi Kai από την Ιαπωνία.

Τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιοκτήτης παμπ στο Έσσεξ και μάνατζερ της ομάδας Traction Control σε αγώνες μοτοσικλέτας.