Όζι Όσμπορν: Ανάρρωσε πλήρως και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο (vid)

Gazzetta team
Όζι Όσμπορν: Ανάρρωσε πλήρως και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο (vid)
Ο 70χρονος παγκόσμιος θρύλος του μέταλ επέστρεψε σπίτι του μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του που καρδιοχτύπησε εκατομμύρια θαυμαστές του.

Μια λοίμωξη του άνω αναπνευστικού συστήματος, παρενέργεια της γρίπης που ταλαιπωρούσε για μέρες τον Όζι Όζμπορν, τον οδήγησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου στο Λος Άντζελες.

Όμως πλέον βρίσκεται εκτός κινδύνου, βγήκε από το νοσοκομείο και αναρρώνει στο σπίτι του, όπως είπε η σύζυγός του Σάρον Όζμπορν στη εκπομπή The Talk την οποία συμπαρουσιάζει.

«Πλέον αναπνέει μόνος του. Είναι καλά. Και θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους που ευχήθηκαν τα καλύτερα για εκείνον. Ο ίδιος συγκινήθηκε πολύ από το ενδιαφέρον του κόσμου, είναι μεν χαρούμενος, αλλά και στεναχωρημένος μαζί».

Ο Όζμπορν αναγκάστηκε να ακυρώσει ολόκληρη την ευρωπαϊκή του περιοδεία, την οποία θα μεταθέσει για το φθινόπωρο. Θα επιστρέψει στις συναυλίες τον Μάρτιο με μερικές εμφανίσεις στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ιαπωνία, ενώ στις 29 Μαΐου θα αρχίσει η αμερικανική του περιοδεία.

Πηγή: reader.gr