Ο Εντ Σίραν βγάζει σε δημοπρασία τα... εσώρουχά του

Gazzetta team
Ο Εντ Σίραν βγάζει σε δημοπρασία τα... εσώρουχά του
Έχουμε δει δημοπρασίες και δημοπρασίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όμως ο Εντ Σίραν είπε να κάνει την διαφορά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βρετανός τραγουδιστής δώρισε 300 προσωπικά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων 6 εσωρούχων σε μία δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Zest, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει το άσυλο St Elizabeth στο Σάφολκ που με τη σειρά του φροντίζει νέους ενήλικες που ζουν με ανίατες ασθένειες.

Οι αρχικές τιμές για τα μεγέθους medium ή large μποξεράκια του Σίραν κυμαίνονται από 20 έως 80 λίρες. Πρόκειται τρία μαύρα μποξεράκια σε στυλ σορτς, ένα ακόμη με στάμπα «Ibiza Rocks», ένα πορτοκαλί και ένα ανοιχτόχρωμο γκρι που γράφει «aka sexy bastard» στον καβάλο.

Στα υπόλοιπα αντικείμενα βρίσκει κανείς ένα πραγματικών διαστάσεων lego πρόσωπο του Σίραν - φτιαγμένο από την Legoland ειδικά για εκείνον ως δώρο, ένα αρκουδάκι από τα παιδικά του χρόνια και και μία κιθάρα Martin.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να βοηθήσω το άσυλο St Elizabeth μέσω της πρωτοβουλίας του Zest. Η φροντίδα σε νέους ενήλικες που ζουν με ανίατες ασθένειες είναι ζωτικής σημασίας και είμαι πολύ ευχαριστημένος που η δημοπρασία θα αυξήσει ταυτόχρονα την ευαισθητοποίηση και την υποστήριξη αυτού του σημαντικού σκοπού», δήλωσε σχετικά ο τραγουδιστής.

Αυτήν την εβδομάδα, τα αντικείμενα τοποθετήθηκαν σε έκθεση στο λύκειο Thomas Mills όπου φοίτησε ο Σίραν ώστε εκατοντάδες κόσμου να κάνουν ήδη κάποιες προσφορές.

Η εν λόγω δημοπρασία θα είναι κομμάτι της γνωστής δημοπρασίας Music & Memorabilia του γραφείου Bishop & Miller, ενώ θα μπορεί οποιοσδήποτε να διεκδικήσει αντικείμενα μέσω διαδικτύου.

Πηγή: reader.gr