Συντετριμμένος ο Τζάστιν Μπίμπερ από τη νοσηλεία της Σελένα Γκόμεζ σε μονάδα ψυχικής υγείας (pics)

Gazzetta team
Συντετριμμένος ο Τζάστιν Μπίμπερ από τη νοσηλεία της Σελένα Γκόμεζ σε μονάδα ψυχικής υγείας (pics)
Ο πρώην σύντροφος της διάσημης τραγουδίστριας εμφανίζεται σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την εισαγωγή της Σελένα Γκόμεζ σε μονάδα ψυχικής υγείας, καθώς δίνει μάχη με την κατάθλιψη.

Παρότι πρόσφατα παντρεύτηκε την αγαπημένη του Χέιλι Μπάλντουιν, ο Τζάστιν Μπίμπερ δείχνει να μην έχει ξεπεράσει εντελώς το «κεφάλαιο» Σελένα Γκόμεζ.

Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν σχετικά δημοσιεύματα που τον εντόπισαν να πηγαίνει στην εκκλησία, όπως συχνά κάνει τις Τετάρτες και να φαίνεται απαρηγόρητος.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Τετάρτης, το TMZ δημοσίευσε ότι η τραγουδίστρια και ηθοποιός, Σελένα Γκόμεζ εισήλθε για θεραπεία σε κέντρο ψυχικής υγείας μετά από «συναισθηματική κατάρρευση» λόγω των χρόνιων προβλημάτων υγείας της.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν. ο Μπίμπερ που διατηρούσε για πολύ καιρό σχέση με την Γκόμεζ έμοιαζε απεγνωσμένος, ενώ οι φίλοι του έξω από την εκκλησία τον αγκάλιαζαν, προσπαθώντας να τον παρηγορήσουν. Μία ημέρα μετά καθώς έφευγε από την κατοικία ενός πάστορα μαζί με την σύζυγό του, οι φανς του τον είδαν να κλαίει μέσα στο αυτοκίνητο του.

«Ο Τζάστιν θα νοιάζεται πάντα για τη Σελένα» ανέφερε πηγή που είναι κοντά στον τραγουδιστή, στο περιοδικό People. «Είναι δύσκολο να ακούει ότι δεν είναι καλά. Και οι δύο έδιναν τις δικές τους μάχες και ο Τζάστιν ήταν πάντα πολύ συμπονετικός με τη Σελένα. Θέλει το καλύτερο για αυτήν. Θέλει να είναι ευτυχισμένη και υγιής», πρόσθεσε.

Για την ιστορία, η Γκόμεζ φέρεται να υπέστη «κρίση πανικού» κατά τη διάρκεια της δεύτερης εισαγωγής της στο νοσοκομείο μέσα σε λίγες εβδομάδες, καθώς έχει χαμηλό αριθμό λευκών αιμοσφαιρίων. Παρότι πρόκειται για συνηθισμένη ανεπιθύμητη παρενέργεια που παρουσιάζουν ασθενείς μετά από μεταμόσχευση νεφρού εκείνη συνειδητοποίησε ότι χρειάζεται πρόσθετη βοήθεια για τα συναισθηματικά θέματα.

Πληροφορίες: ΑΠΕ/ΜΠΕ