Χώρισαν Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού

Gazzetta team
Χώρισαν Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού
Μετά από σχεδόν τρία χρόνια γάμου, η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας».

Με αυτήν την απλή δήλωση στο Reuters, η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους στα ΜΜΕ μετά από επτά χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου.

«Κανονικά θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς να το μάθει κανείς, γνωρίζοντας όμως ότι η βιομηχανία των media δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία να κάνει εικασίες, θελήσαμε να επικοινωνήσουμε την αλήθεια απευθείας. Οτιδήποτε άλλο ειπωθεί σχετικά με εμάς, το οποίο δεν θα έχει διαρρεύσει από εμάς, πρόκειται για επιστημονική φαντασία. Πάνω από όλα, θέλουμε να διατηρήσουμε τον σεβασμό και τη βαθιά αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον», συμπληρώνει η εν λόγω δήλωση.

Στο μεταξύ, αυτό δεν πτοεί τις φήμες που ολοένα και φουντώνουν προς δύο κατευθύνσεις, ότι δηλαδή η Άνιστον επιστρέφει στον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ με τον οποίο ανέκτησε επαφή αφότου χώρισε από την Αντζελίνα Τζολί ή ότι όντως βγαίνει με τον Τζέραρντ Μπάτλερ.

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί από τον Μάιο του 2011, αρραβωνιάστηκε τον Αύγουστο του 2012 και παντρεύτηκε μετά από τρία χρόνια.

Πηγή: reader.gr