Οι αρχές είπαν πως δεν θεωρείται ύποπτος ο θάνατος της Dolores O' Riordan

Gazzetta team
Οι αρχές είπαν πως δεν θεωρείται ύποπτος ο θάνατος της Dolores O' Riordan
H τραγουδίστρια των Cranberries, Dolores O' Riordan, έφυγε από τη ζωή και η αστυνομία σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως: «Ο θάνατός της δεν θεωρείτε ύποπτος».

Δεν θεωρείται ύποπτος ο θάνατος της Dolores O' Riordan, της τραγουδίστρια των Cranberries, που πέθανε στα 46 της χρόνια τη Δευτέρα. Αυτό ανακοίνωσε η αστυνομία, αναφορικά με τον θάνατο μιας από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες της Ιρλανδίας, που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας σε ξενοδοχείο του Λονδίνου όπου βρισκόταν για ηχογράφηση πριν από μια προγραμματισμένη περιοδεία.

Η αιτία θανάτου της δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής αλλά η αστυνομία του Λονδίνου ανέφερε σε ανακοίνωσή της πως η 46χρονη εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην περιοχή Παρκ Λέιν του Λονδίνου και πως κηρύχθηκε νεκρή επί τόπου. «Ο θάνατος δεν θεωρείται ύποπτος», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Dolores O' Riordan έφθασε στην κορυφή της δόξας ως ένα 22χρονο ντροπαλό κορίτσι το 1993, όταν τραγούδια από το πρώτο της άλμπουμ μεταδόθηκαν από το MTV. Το συγκρότημα, με επιτυχίες όπως τα «Linger» και «Zombie», πούλησε πάνω από 40 εκατομμύρια δίσκους και έγινε το δεύτερο σε πωλήσεις συγκρότημα ροκ μουσικής μετά τους U2.

Η Dolores O' Riordan δυσκολευόταν κατά καιρούς να προσαρμοστεί με την επιτυχία του συγκροτήματος και εξαιρέθηκε από μια περιοδεία το 1996 επικαλούμενη εξάντληση και απογοήτευση και αργότερα εγκατέλειψε την Ιρλανδία για πολλά χρόνια για να ξεφύγει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αφού ομολόγησε ότι χτύπησε έναν Ιρλανδό αστυνομικό το 2014, δήλωσε σε μια συνέντευξη ότι είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή και αγωνιζόταν να ξεπεράσει τη διάλυση του γάμου της.

Πηγή: reader.gr