Το PlayStation Neo δεν θα μειώσει τον κύκλο ζωής του PS4

Gazzetta team
Το PlayStation Neo δεν θα μειώσει τον κύκλο ζωής του PS4
Σύμφωνα με την Sony πραγματικότητα, δεν πρόκειται να αλλάξει καθόλου ο κύκλος ζωής του PlayStation 4 με τα PlayStation Neo και Project Scorpio.

Με τα PlayStation Neo και Project Scorpio -των Sony και Microsoft αντίστοιχα- να βρίσκονται στα σκαριά, πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν θα είναι, πλέον, μικρότερος ο κύκλος ζωής των οικιακών συστημάτων. Η απάντηση της Sony είναι ένα εμφατικό «όχι» καθώς, στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται να αλλάξει καθόλου ο κύκλος ζωής του PlayStation 4, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Sony Interactive Entertainment worldwide studios, Shuhei Yoshida. Συγκεκριμένα, ο Yoshida δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι «το νέο high-end PS4» θα ανήκει στην ίδια πλατφόρμα και ως εκ τούτου ο κύκλος ζωής του PS4 δεν πρόκειται να είναι μικρότερος.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος μας υπενθύμισε επίσης ότι δεν πρόκειται να ακούσουμε λεπτομέρειες για την επερχόμενη κονσόλα μέχρι την επίσημη ανακοίνωση της. Ο ίδιος, ωστόσο, σημείωσε ότι η ανακοίνωση του Project Scorpio ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και αναμένει με ενδιαφέρον το τι έχει να παρουσιάσει η Microsoft.

Πηγή: enternity.gr