Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ήταν... αμυντικό χαφ! (pic)

Gazzetta team
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ήταν... αμυντικό χαφ! (pic)
Ποιος είναι ο νέος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μέχρι πέρσι φορούσε τη φανέλα του Φοίνικα Περιστερίου και αγωνιζόταν στα αθηναϊκά πρωταθλήματα επί σειρά ετών;

Πρόκειται για τον Γιώργο Ψυχογιό που αγωνιζόταν στη θέση του αμυντικού χαφ! Είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και, εδώ και μερικά 24ωρα, βουλευτής καθώς εκλέχθηκε δεύτερος σε ψήφους στον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία.


Ο Ψυχογιός αγωνίστηκε αρκετά χρόνια στον Φοίνικα Περιστερίου. Κατάγεται από την Καρυά Κορινθίας και φέτος που αποφάσισε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και σταμάτησε το ποδόσφαιρο για να αφοσιωθεί στον προεκλογικό του αγώνα.

Οι πολίτες της Κορινθίας τον τίμησαν με την ψήφο τους στην πρώτη του κιόλας υποψηφιότητα και πλέον έχει ανοίξει νέους ορίζοντες στη σταδιοδρομία του μακριά από το ποδόσφαιρο που ούτως ή άλλως εξασκούσε ερασιτεχνικά. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν αποκλείεται να τον ξαναδούμε στα γήπεδα, αυτή τη φορά σε κάποιο ερασιτεχνικό σωματείο της ιδιαίτερης πατρίδας του.

H φωτογραφία, που αλιεύσαμε από το peristerisports.gr, είναι από την επίσημη φωτογράφηση του Φοίνικα Περιστερίου για την περίοδο 2013-14 στην οποία ο Γιώργος Ψυχογιός ποζάρει μαζί με τους πρώην πια συμπαίκτες του.

4bc3f192da2c9adad851bf0f518952d3 L

Πηγή: news4all.gr