Σφράγισαν το Λούνα Παρκ του θανάτου

Gazzetta team
Σφράγισαν το Λούνα Παρκ του θανάτου
Δυο 24ωρα μετά την τραγωδία στο Λούνα Πάρκ στο Ελληνικό με τον άδικο θάνατο ενος 13χρονου παιδιού και τον σοβαρό τραυματισμό της αδερφής του, κι ενώ η ζωή χάθηκε και οι ευθύνες αναζητούνται, κάτοικοι της περιοχής περνούν από το σημείο σοκαρισμένοι και οργισμένοι.

Κάποιοι αφήνουν ένα λουλούδι στο σημείο. Μητέρες μικρών παιδιών συντετριμμένες αφήνουν σημειώματα με τα οποία εκφράζουν την οδύνη τους, ενώ η οικογένεια του 13χρονου αγοριού ετοιμάζεται σήμερα να του πει το τελευταίο αντίο. Η κηδεία θα γίνει στις 16.00 από το νεκροταφείο της Αργυρούπολης.

Νωρίτερα, ελεγκτές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης έφτασαν στο σημείο προκειμένου να κάνουν επιτόπιο έλεγχο. Ο έλεγχος κράτησε 5 λεπτά και στην συνέχεια αποχώρησαν. Το πρωί και το ΑΤ Ελληνικού προχώρησε στην σφράγιση του χώρου. Το πόρισμα των ελεγκτών θα είναι έτοιμο την άλλη εβδομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες θα αποδίδει ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση.

Ετοιμόρροπο το λουνα παρκ

Ακόμα και το τρενάκι είναι στερεωμένο σε ξύλινους τακους

Ακόμα και το τρενάκι είναι στερεωμένο σε ξύλινους τακους...

Μια σύντομη ματιά στον χώρο αποκαλύπτει το πόσο επικίνδυνες ήταν οι εγκαταστάσεις για τα μικρά παιδιά. Τα παιχνίδια, στηρίζονταν πάνω σε ξύλινους τάκους οι οποίοι είχαν διαβρωθεί. Μεγάλα σε όγκο παιχνίδια, όπως το τραμπολίνο ήταν στερεωμένα όπως - όπως. Όπως επεσήμανε και κάτοικος της περιοχής συνταξιούχος της ΔΕΗ, όλα τα καλώδια ήταν γυμνά και μη προστατευμένα και ειδικά σε χώρο που είναι για να παίζουν μικρά παιδιά.

Μιλώντας στο newsit κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι στο παρελθόν είχαν επισκεφθεί το λουνα παρκ με τα παιδιά ή τα εγγόνια τους και μόλις διαπίστωσαν ότι δεν πληρούσε τις προδιαγραφές ασφαλείας, είχαν πάρει τα παιδιά τους και είχαν φύγει αμέσως.

Ένα σημείωμα από μια μητέρα δυο παιδιών


πηγή: newsit.gr