Νίκησε η... Αλληλεγγύη στην Πρέβεζα

Gazzetta team
Νίκησε η... Αλληλεγγύη στην Πρέβεζα
Tην «αγκαλιά» αλληλεγγύης που πρέπει να απλώσει ολόκληρη η κοινωνία της Πρέβεζας, σε συνανθρώπους μας και σε οργανώσεις που «ανακουφίζουν» την ανθρώπινη ανάγκη στην περιοχή μας, άπλωσαν η Ποδοσφαιρική Οργάνωση Πρέβεζας «Η Αλληλεγγύη» και ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Πρέβεζα, στον μεταξύ τους αγώνα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου Πρέβεζας.

Για το πνεύμα αλληλεγγύης του αγώνα τι να πει κανείς... Απλά να σημειώσουμε πως το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Π.Ο.Π. «Η Αλληλεγγύη» δόθηκε από τον φύσει αρχηγό Παναγιώτη Καραμούτσιο, στον Στέφανο Μαγκλάρα, ένα από τα πιο νέα σε ηλικία μέλη της Ποδοσφαιρικής Οργάνωσης.

Στο τέλος οι παίκτες και των δύο ομάδων χειροκρότησαν τους θεατές που αφιέρωσαν δύο ώρες από το απόγευμά τους για... ιερό σκοπό. Στην κερκίδα βρέθηκαν μέλη του Κοινωνικού Ιατρείου Πρέβεζας, μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, το... «Ρεμπέτικο Στέκι», ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας, Γιώργος Φραγκούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Νίτσας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, Θωμάς Κάρτσακλας (ζητούμε προκαταβολικά συγνώμη αν ξεχάσαμε κάποιον...) και αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου, που έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, καθώς με το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε είναι σίγουρο πως κάποια εμβόλια θα εξασφαλιστούν για παιδιά και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Πηγή: atpreveza.gr