Συγκλονιστικές εικόνες ύστερα από τροχαίο ατύχημα σε δρόμο του Manchester (vid)

Gazzetta team
Συγκλονιστικές εικόνες ύστερα από τροχαίο ατύχημα σε δρόμο του Manchester (vid)
Απεγκλώβισε μόνος του το φίλο του ύστερα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα για να μη τους βρει η αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν καθώς οι δύο νεαροί οδηγούσαν με αρκετά υψηλες ταχύτητες τα δύο σπορ αυτοκίνητά τους. Όμως οι γρήγορες ταχύτητες προκαλούν κι ατυχήματα, τις περισσότερες φορές αρκετά σοβαρά.

Στο βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης απεικονίζονται αρχικά τα δύο αμάξια να τρέχουν με υψηλές ταχύτητες. Ο οδηγός του προπορευόμενου Τoyota Yaris χάνει τον έλεγχο του οχήματος και τρακάρει με σφοδρότητα σε ένα δέντρο, ενώ ο οδηγός του Mazda που ακολουθεί αποφεύγει για εκατοστά το μπροστινό όχημα.

Μετά τη σφοδρή σύγκρουση κι ενώ ο οδηγός του Yaris παραμένει μέσα στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητό καταφθάνει ο φίλος του, ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού και φωνάζοντας πως πρέπει να φύγουν προτού φτάσει η αστυνομία. Ο οδηγός, όμως, φαίνεται αναίσθητος κι έτσι ο φίλος του τον βγάζει αγκαλιά από το τρακαρισμένο αμάξι και τον μεταφέρει στο δικό του.

Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού -καθώς συνέβη απογευματινές ώρες σε κατοικημένη περιοχή- ανέφεραν στην αστυνομία, πως ο θόρυβος της σύκρουσης ήταν εκκωφαντικός, ενώ συμπλήρωσαν πως το ίδιο Mazda, επέστρεψε στο σημείο λίγο αργότερα με διαφορετικό οδηγό, προσπαθώντας να μετακινήσει το τρακαρισμένο Toyota Yaris.