Ο Τζίμι Κίμελ μιλά για την επίθεση στο Λας Βέγκας και ξεσπά στα κλάματα (vid)

Gazzetta team
Ο Τζίμι Κίμελ μιλά για την επίθεση στο Λας Βέγκας και ξεσπά στα κλάματα (vid)
O διάσημος κωμικός άνοιξε την εκπομπή του με έναν μονόλογο αφιερωμένο στα θύματα της επίθεσης του Λας Βέγκας και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Τζίμι Κίμελ, που μεγάλωσε και σπούδασε στο Λας Βέγκας, ξεκίνησε τη Δευτέρα την εκπομπή του -Jimmy Kimmel live- με έναν μονόλογο αφιερωμένο στα 59 θύματα της επίθεσης στο Λας Βέγκας την Κυριακή το βράδυ.

Ο Κίμελ, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, είπε «Σαν αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης, από το πρωί υπάρχουν παιδιά που έχασαν τους γονείς τους, μανάδες που έχασαν τα παιδιά τους. Πέθαναν δύο αστυνομικοί, μία νοσοκόμα και τόσοι άλλοι...».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής επέκρινε όσους ισχυρίζονται ότι δε θα μπορούσε να γίνει τίποτα για να σταματήσει αυτή την επίθεση, λέγοντας ότι η νομοθεσία επιτρέπει παρόμοια τρομοκρατικά χτυπήματα και κάποια στιγμή πρέπει κάτι να γίνει.

Ο Τζίμι Κίμελ έδειξε τα πρόσωπα 56 γερουσιαστών που ψήφισαν κατά ενός νομοσχεδίου, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Ορλάντο, το οποίο θα μπορούσε να κλείσει το «παραθυράκι» που επιτρέπει στους πολίτες να αγοράσουν όπλα σε εκθέσεις και χωρίς τους απαραίτητους ελέγχους.

«Ξέρετε, αυτή η εκπομπή είναι κωμική και δε μου αρέσει να μιλάω για τέτοια πράγματα. Θα ήταν ωραία να μπορούμε να γελάμε κάθε βράδυ, αλλά γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο τελευταία και φαίνεται ότι έχει ανοίξει ένα παράθυρο στην κόλαση», προσέθεσε ο παρουσιαστής, εμφανώς συγκινημένος.

Πηγή: reader.gr