Ο Ζακ Σιράκ διοργάνωνε όργια σε αεροπλάνο (pics)

Gazzetta team
Ο Ζακ Σιράκ διοργάνωνε όργια σε αεροπλάνο (pics)
«Ορμούσε στις γυναίκες και έκανε σεξ χωρίς προκαταρκτικά, γιατί προτιμούσε την ποσότητα έναντι της ποιότητας» υποστηρίζει συγγραφέας - Μιλά για νεαρές γυναίκες γυμνές στο προεδρικό αεροσκάφος που τον περίμεναν «γεμάτες πόθο»...

«Καυτές» αποκαλύψεις για τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Ζακ Σιράκ, ο οποίος ήταν διαβόητος για την σεξουαλικότητά του κάνει ο συγγραφέας Αρνό Αρντουάν χρησιμοποιώντας μαρτυρίες μιας στενής συνεργάτιδάς του.

Στο βιβλίο με τίτλο «Ο πρόεδρος, η νύχτα μόλις έπεσε» (Président, la nuit vient de tomber) ο συγγραφέας του αποκαλύπτει σοκαριστικές λεπτομέρειες για τις σχέσεις του Σιράκ και τα όργια που διοργάνωνε με τη συμμετοχή, πολλές φορές, άλλων επιφανών στελεχών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο βιβλίο «γυμνές γυναίκες που καίγονταν από πόθο έκαναν ουρά για να κάνουν σεξ με τον Ζακ Σιράκ».


Ο ίδιος είχε αποκτήσει το παρατσούκλι «τρια λεπτά στο ντους» λόγω της έντονης σεξουαλικότητάς του.

«Ορμούσε στις γυναίκες και έκανε σεξ χωρίς προκαρτακτικά. Επειδή ο χρόνος ήταν λίγος και επειδή η ποσότητα είχε το προβάδισμα έναντι της ποιότητας» γράφει ο Αρντουάν.

Περιγράφοντας τις κατηγορίες των ερωμένων του προέδρου της Γαλλίας από το 1995 έως το 2007 ο συγγραφέας του βιβλίου γράφει «υπήρχαν οι συνηθισμένες, οι αγαπημένες και αυτές που κατάφερναν να περάσουν όλα τα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να πλησιάσουν τον πρόεδρο».

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, υποστηρίζεται ότι «υπήρξαν γυναίκες που ανέβαιναν στο αεροπλάνο και τον περίμεναν γυμνό στον ιδιωτικό του χώρο γεμάτες πόθο».



Επικαλείται, δε, ένα περιστατικό σε ταξίδι του Γάλλου προέδρου στο νησί Ρεουνιόν όταν μια νεαρή γυναίκα του ζήτησε αυτόγραφο και αυτός της απάντησε κυνικά: Έλα στο δωμάτιό μου αν θέλεις.

Υποστηρίζεται, ακόμα, ότι το βράδυ που του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο έχασε τη ζωή της η πριγκίπισσα Νταϊάνα, το 1997, ο Σιράκ ήταν στο κρεβάτι με την Ιταλίδα ηθοποιό Κλαούντια Καρντινάλε.

Στο ίδιο βιβλίο, περιγράφεται, τέλος, ένα επεισόδιο με την υγεία του Σιράκ το 2015 όταν μεταφέρθηκε σε ημικωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο επειδή είχε μπερδέψει τα φάρμακά του.


Πηγή: protothema.gr