Η Lady Gaga πόζαρε σχεδόν γυμνή (pic & vid)

Gazzetta team
Η Lady Gaga πόζαρε σχεδόν γυμνή (pic & vid)
H Lady Gaga φωτογραφήθηκε για το «V Magazine» με άκρως αποκαλυπτικό μπλουζάκι.

Με αφορμή το νέο δίσκο «Joanne» και το ντοκιμαντέρ «Five Foot Two» με θέμα τη ζωή της στο Netflix, η Lady Gaga φωτογραφίζεται στο «V Magazine» και μιλάει τα άτομα που βρίσκονται δίπλα της, την ειδική σύνδεση με το κοινό και για την αγάπη της για τα άλογα.

«Θέλω να μπορέσω να δω όλα αυτά τα πράγματα που με ενδιαφέρουν, αλλά σιγά- σιγά και με διαφορετικό τρόπο. Το μήνυμα του ''Joanne'' είναι ότι πρέπει να ζεις την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία σου. Η αδερφή του πατέρα μου πέθανε στα 19 της- αυτή ήταν η Joanne, η θεία μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ενώ συμπληρώνει ότι το πνεύμα της ζει ακόμα μέσα στην οικογένειά της.

Για την ομάδα των συνεργατών της τόνισε: «Έχω αυτές τις υπέροχες γυναίκες στη ζωή μου. Με ξυπνούν καθημερινά και βεβαιώνουν ότι είμαι δυνατή, αισθάνομαι καλά και δυνατή. Και επίσης (υπάρχουν) οι ομοφυλόφιλοι άνδρες στη ζωή μου. Θα ήταν ψέματα αν έλεγα ότι δεν υπάρχουν στρέιτ άνδρες στην ομάδα μου, αλλά για μένα είναι οι γυναίκες και οι ομοφυλόφιλοι που μου δίνουν δύναμη».

Στο δεύτερο κομμάτι της συνέντευξης μιλάει για την αγάπη της στα άλογα και πώς η ιππασία την κάνει να νιώθει παντοδύναμη. «Όταν μετακόμισα στην Καλιφόρνια, το φως του ήλιου ήταν πολύ καλό για μένα, ήμουν χαρούμενη. Η ηλιοφάνεια βοήθησε να κρατηθεί μία αισιοδοξία στη μουσική μου. Και καθώς ήμουν εκεί έξω, ανέπτυξα μία ειδική σύνδεση με τα άλογα. Ξεκίνησε όταν η δισκογραφική εταιρεία μου, μου έδωσε ένα άλογο για τα γενέθλιά μου: Ένα (θηλυκό) αραβικό άλογο που ονομαζόταν Arabella.

Δεν είχα κάνει ποτέ μάθημα ιππασίας. Κυριολεκτικά δεν ήξερα πώς να ιππεύσω ένα άλογο. Αλλά τo άρπαξα από τη χαίτη και ανέβηκα στην πλάτη του. Είναι τόσο καλά εκπαιδευμένη που όταν έπεφτα από πάνω της, ερχόταν στο πλευρό μου για να με μαζέψει. Της πήρα ένα αγόρι, τον Trigger, επειδή δεν ήθελα να είναι μόνη.

Με αυτόν, πρέπει να ιππεύω με μια σέλα. Όταν τον ιππεύω, πάντα με κάνει να αισθάνομαι τόσο ισχυρή, επειδή είναι τόσο ισχυρός. Δεν υπάρχει πίεση. Πηγαίνω στο άλογο και ξεκινάω. Είναι ένα είδος μεταφοράς για όλους τους άνδρες με τους οποίους ήμουν μαζί».

Πηγή: reader.gr