Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν θέλει πλέον να ρίξει γροθιά στον Τραμπ (vid)

Gazzetta team
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν θέλει πλέον να ρίξει γροθιά στον Τραμπ (vid)
Ο 73χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε προβληματισμένος από το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, αλλά περισσότερο συγκαταβατικός και ήπιος.

Η εκλογή του Τραμπ στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ φαίνεται πως θα αναγκάσει πολλούς από τους πιο φανατικούς πολέμιους του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου να αλλάξουν τη στάση τους απέναντί του, ίσως και για χάρη της ενότητας. Και πρώτος απ' όλους το έκανε ο Ντε Νίρο.

Ένα περίπου μήνα μετά τη σφοδρότατη επίθεση που εξαπέλυσε ο 73χρονος ηθοποιός κατά του Ντόναλντ Τραμπ, σε ένα βίντεο που έκανε το γύρο του κόσμου και τον παρουσίαζε να αποκαλεί τον τότε υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών, μεταξύ άλλων, «ολοφάνερα ηλίθιο», «αλήτη», «γουρούνι», «απατεώνα», «εθνική καταστροφή» και «ντροπή για τη χώρα», ο Ντε Νίρο αναγκάστηκε να υποχωρήσει.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και ερωτηθείς σχετικά με το θέμα, ο χολιγουντιανός αστέρας εμφανίστηκε προβληματισμένος από το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά αρκετά ήπιος και συγκαταβατικός, ενώ παραδέχτηκε ότι πλέον δεν μπορεί να του δώσει γροθιά στο πρόσωπο.

«Δεν μπορώ πια να το κάνω αυτό, είναι ο πρόεδρος» δήλωσε ο Ντε Νίρο. «Και πρέπει να σεβαστώ τη θέση του, αν και όλοι ξέρουμε τι θα...Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πως θα τα πάει και πως θα ανταποκριθεί σε ορισμένα ζητήματα. Όπως βλέπουμε, σε πολλές πόλεις οι άνθρωποι είναι θυμωμένοι και διαμαρτύρονται».

Πηγή: lifo.gr