Αυτό είναι το βίντεο του Μπογδάνου που ζητά την απόλυση του Πάρι Ρούπου: «Να τρώνε pizza fan μόνο οι άπλυτοι»

Επιμέλεια:  Newsroom
Αυτό είναι το βίντεο του Μπογδάνου που ζητά την απόλυση του Πάρι Ρούπου: «Να τρώνε pizza fan μόνο οι άπλυτοι»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
«Έχει δικαίωμα η pizza fan να έχει αυτόν, οποιοδήποτε ακροαριστερό σκουπίδι βρωμόψυχο ανθέλληνα, ως το πρόσωπο της καμπάνιας της» λέει.

Βαρύτατες εκφράσεις έχει χρησιμοποιήσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο βίντεό του στο Youtube, μέσω του οποίου ζητά cancell στην pizza fan και την απόλυση του Πάρι Ρούπου από πρόσωπο της εταιρείας.

«Ναι, έχει δικαίωμα η pizza fan να έχει αυτόν, οποιοδήποτε ακροαριστερό σκουπίδι βρωμόψυχο ανθέλληνα, ως το πρόσωπο της καμπάνιας της» αναφέρει αρχικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο βίντεό του: «Εμείς όμως, έχουμε επίσης δικαίωμα την pizza fan να την τελειώσουμε».

Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr