Η αστυνομία κατάσχεσε το τηλέφωνο και το laptop ενός ανώνυμου διάσημου: Φέρεται να σχετίζεται με το θάνατο του Matthew Perry

Επιμέλεια: Newsroom
Η αστυνομία κατάσχεσε το τηλέφωνο και το laptop ενός ανώνυμου διάσημου: Φέρεται να σχετίζεται με το θάνατο του Matthew Perry
Η κατάσχεση των ηλεκτρονικών συσκευών του μη κατονομαζόμενου διάσημου υποδηλώνει μια πιθανή πρόοδο στην υπόθεση.

Σε μια σημαντική εξέλιξη σχετικά με το θάνατο του πρωταγωνιστή των «Friends» Matthew Perry, η αστυνομία κατέσχεσε το τηλέφωνο και το laptop ενός ανώνυμου διάσημου που βρίσκεται υπό έρευνα. Ο Perry, ο οποίος βρέθηκε χωρίς ανταπόκριση στο σπίτι του στο Λος Άντζελες τον περασμένο Οκτώβριο, διαπιστώθηκε αργότερα από το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες ότι πέθανε από τις «οξείες επιδράσεις της κεταμίνης», με τον τρόπο θανάτου να χαρακτηρίζεται ως ατύχημα.

Η έκθεση αυτοψίας, που δημοσιεύτηκε δύο μήνες μετά τον θάνατο του Perry τον Δεκέμβριο. Παρά τα ευρήματα αυτά, οι συνθήκες γύρω από τον τρόπο με τον οποίο ο Perry προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στον οργανισμό του προκάλεσαν περαιτέρω έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες και την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο Perry υποβαλλόταν σε θεραπεία έγχυσης κεταμίνης για το άγχος και την κατάθλιψη, μια θεραπεία που περιέγραψε λεπτομερώς στα απομνημονεύματά του του 2022, «Friends, Lovers and The Big Terrible Thing». Όπως αναφέρει το The Hollywood Reporter, το περιεχόμενο μιας τέτοιας έγχυσης θα παρέμενε συνήθως στον οργανισμό μόνο για τρεις με τέσσερις ώρες.

Η εμπλοκή πολλών υπηρεσιών υπογραμμίζει την πολυπλοκότητα και τη σοβαρότητα της έρευνας, καθώς οι αρχές εργάζονται για να αποκαλύψουν την πηγή των ναρκωτικών που συνέβαλαν στον πρόωρο θάνατο του Perry. Η κατάσχεση των ηλεκτρονικών συσκευών του μη κατονομαζόμενου διάσημου υποδηλώνει μια πιθανή πρόοδο στην υπόθεση, καθώς οι ερευνητές προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία που μπορεί να ρίξουν φως στις τελευταίες ημέρες του Perry και στην προέλευση των ουσιών στον οργανισμό του.