Τύπος έπιασε έναν καρχαρία από την ουρά και τον πέταξε στη θάλασσα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τύπος έπιασε έναν καρχαρία από την ουρά και τον πέταξε στη θάλασσα (vid)
Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να αρπάζει με αυτοπεποίθηση τον καρχαρία από την ουρά του και να τον σέρνει κατά μήκος της παραλίας προς το νερό.

Σε μια δραματική και απροσδόκητη τροπή των γεγονότων, ένας άνδρας σε παραλία του Νιου Τζέρσεϊ έσυρε έναν καρχαρία από την άμμο και τον πέταξε πίσω στον ωκεανό, αφήνοντας άναυδους όσους βρίσκονταν στο σημείο.

Το περιστατικό συνέβη στις 5 Ιουνίου, όταν ο παραθεριστής έπιασε κατά λάθος τον καρχαρία ενώ ψάρευε. Αντιδρώντας γρήγορα, κατάφερε να σύρει το μεγάλο ψάρι και να το πετάξει πίσω στη θάλασσα σε λιγότερο από ένα λεπτό. Η όλη συνάντηση καταγράφηκε σε βίντεο και στη συνέχεια δημοσιεύτηκε στο Instagram την Πέμπτη, συγκεντρώνοντας σημαντική προσοχή.

Το βίντεο μοιράστηκε από έναν χρήστη του Instagram, ο οποίος έλαβε το κλιπ από έναν άλλο χρήστη, ο οποίος ήταν παρών στην παραλία κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να αρπάζει με αυτοπεποίθηση τον καρχαρία από την ουρά του και να τον σέρνει κατά μήκος της παραλίας προς το νερό. Καθώς οι θεατές παρακολουθούσαν έκπληκτοι, πετάει τον καρχαρία πίσω στον ωκεανό, εξασφαλίζοντας την επιβίωσή του.