Ο Μέσι κυκλοφόρησε ενεργειακό ποτό και ο KSI εκνευρίστηκε: Τον κατηγορεί ότι αντέγραψε το Prime

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Μέσι κυκλοφόρησε ενεργειακό ποτό και ο KSI εκνευρίστηκε: Τον κατηγορεί ότι αντέγραψε το Prime
Ο KSI φάνηκε να ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι το νέο ενεργειακό ποτό του Μέσι έχει αντιγράψει το Prime.

Ο KSI, γνωστός Youtuber, εξέφρασε την άποψή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τις κατηγορίες ότι το νέο ενεργειακό ποτό του Λιονέλ Μέσι, Mas+, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, μοιάζει πολύ με το Prime, το εμπορικό σήμα ποτών που είναι συνιδιοκτήτες ο KSI και ο Logan Paul.

Ο Μέσι παρουσίασε το Mas+ στις 4 Ιουνίου, με γεύσεις που φέρουν ονόματα με θέμα τον Μέσι, όπως Orange D'Or, Miami Punch και Berry Copa Crush. Ωστόσο, οι χρήστες του διαδικτύου γρήγορα παρατήρησαν τις ομοιότητες μεταξύ του Mas+ και του Prime, προκαλώντας μια συζήτηση στο διαδίκτυο.

Ένας λογαριασμός στο X, το KSI News, μοιράστηκε εικόνες των δύο μαρκών, προκαλώντας πλημμύρα σχολίων από χρήστες. Ο KSI, ο οποίος έχει εμπλακεί σε μια παιγνιώδη αντιπαλότητα με τον IShowSpeed για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής, ο Μέσι ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο, φάνηκε να αλλάζει στάση υπό το φως της νέας διαμάχης. Προηγουμένως υποστηρικτής του Μέσι, ο KSI δημοσίευσε μια φωτογραφία του Ρονάλντο με τη λεζάντα: «Ο Speed είχε δίκιο, είναι ο GOAT».

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το Mas+ είναι ακόμα λιγοστές, αλλά ο νέος ιστότοπος το περιγράφει ως ένα ποτό με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, με ηλεκτρολύτες και βιταμίνες, χωρίς τεχνητά γλυκαντικά, χρώματα ή καφεΐνη. Το ποτό θα κυκλοφορήσει στο Μαϊάμι στις 13 Ιουνίου, ενώ η ευρύτερη κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο.

Το λανσάρισμα του Mas+ και οι επακόλουθες συγκρίσεις με το Prime έχουν προσθέσει ένα νέο επίπεδο στη συνεχιζόμενη αντιπαλότητα μεταξύ Μέσι και Ρονάλντο.