«Σε αγκιστρώνει από την αρχή και δεν σε αφήνει να φύγεις»: Το αστυνομικό θρίλερ του Netflix έχει καθηλώσει τους θεατές (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Σε αγκιστρώνει από την αρχή και δεν σε αφήνει να φύγεις»: Το αστυνομικό θρίλερ του Netflix έχει καθηλώσει τους θεατές (vid)
Οι χρήστες του Netflix λένε ότι μια ξεχασμένη τηλεοπτική σειρά σε καθηλώνει και σε κρατάει «γαντζωμένο» από την αρχή μέχρι το τέλος

Οι θεατές του Netflix λένε ότι υπάρχει μια σειρά μυστηρίου στην πλατφόρμα που απλά δεν μπορούν να χορτάσουν. Είναι αλήθεια ότι το Netflix είναι ένας γίγαντας του streaming, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατο να παρακολουθήσει κανείς οτιδήποτε υπάρχει στην πλατφόρμα. Έτσι, πολλές σειρές και ταινίες χάνονται...

Ωστόσο, στην ομάδα Netflix Bangers του Facebook οι θεατές συχνά συζητούν για μερικές από τις άγνωστες αλλά ποιοτικές ταινίες που δεν είναι στις προτεινόμενες.

Σε μια ανάρτηση που ζητούσε μια σειρά που «σε τραβάει από την αρχή και δεν σε αφήνει να φύγεις», πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρότειναν τη σειρά In The Dark του CW. Η σειρά βγήκε το 2019 και έτρεξε για τέσσερις σεζόν.

Η σειρά επικεντρώνεται στην 20χρονη Murphy που είναι τυφλή, αλκοολική και εντελώς μοναχική.

Η ζωή της ανατρέπεται όταν ένας από τους μοναδικούς της φίλους, που την έσωσε από μια βίαιη ληστεία, φέρεται να βρίσκεται νεκρός με την αστυνομία να ενδιαφέρεται ελάχιστα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Murphy να πάρει την κατάσταση στα χέρια της για να προσπαθήσει να μάθει τι συνέβη στον φίλο της, ανεξάρτητα από τις συνέπειες.

Αν και μπορεί να μην την έχετε ακούσει, έχει βαθμολογία 7,5 στο IMDB μετά από 16.000 αξιολογήσεις, οπότε σίγουρα αξίζει να την τσεκάρετε για να δείτε αν θα σας γοητεύσει και εσάς. Γράφοντας στην ομάδα του Facebook, ένα άτομο σημείωσε: «Βλέπω το “In the Dark” αυτή τη στιγμή και έχω κολλήσει!».