Το ακραίο ποσό που έπρεπε να ξοδέψει κάποιος για να βρεθεί στο πάρτι που διοργάνωσε ο Λεκλέρ μετά τη νίκη του στο Μονακό (vid)

Το ακραίο ποσό που έπρεπε να ξοδέψει κάποιος για να βρεθεί στο πάρτι που διοργάνωσε ο Λεκλέρ μετά τη νίκη του στο Μονακό (vid)
Ο Μονεγάσκος πανηγύρισε τη νίκη του κάνοντας ένα μεγαλειώδες πάρτι σε ένα από τα πιο διάσημα μαγαζιά του Μονακό.

Το κόστος για ένα τραπέζι στο after-party του Σαρλ Λεκλέρ μετά τη νίκη του στο Grand Prix του Μονακό θα προκαλέσει αίσθηση.

Την Κυριακή (26/5), το αστέρι της Ferrari και ο ήρωας της γενέτειράς του Λεκλέρ παραμέρισε τελικά την «κατάρα του Μονακό», καθώς οδήγησε από την αρχή μέχρι το τέλος και κατέκτησε τη νίκη στον αγώνα της πατρίδας του. Αυτός ο θρίαμβος ήταν ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς ο Λεκλέρ δεν είχε τερματίσει ποτέ στο βάθρο στο Μονακό, έχοντας προηγουμένως τερματίσει έκτος το 2023 και τέταρτος το 2022.

Μιλώντας στον ασύρματο της ομάδας του μετά τη νίκη του στον αγώνα, ο Μονεγάσκος άφησε να εννοηθεί για τα εορταστικά του σχέδια, λέγοντας: «Ελπίζω ο Jimmy'z να είναι έτοιμο», αποκαλύπτοντας τον προορισμό του για τον εορτασμό μετά τον αγώνα.

Το Jimmy'z, ένα δημοφιλές πολυτελές νυχτερινό κέντρο στο Μόντε Κάρλο, φημίζεται για την πολυτελή ατμόσφαιρα και τις εξίσου πολυτελείς τιμές του. Η πιο προσιτή επιλογή για ένα τραπέζι στο Jimmy'z, το οποίο περιλαμβάνει ένα magnum σαμπάνιας Armand de Brignac και ένα μπουκάλι αλκοόλ, ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσό των 3.000 ευρώ. Για όσους επιθυμούν μια πιο αποκλειστική εμπειρία στην περιοχή DJ Booth Area, το κόστος μπορεί να εκτοξευθεί στα 15.000 ευρώ. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτές οι τιμές είναι από το 2021, οι τρέχουσες τιμές είναι πιθανότατα ακόμη υψηλότερες.

Μετά τον αγώνα, ο Λεκλέρ εξέφρασε την αγαλλίασή του: «Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να το εξηγήσουν αυτό. Είναι ένας τόσο δύσκολος αγώνας, νομίζω ότι το γεγονός ότι δύο φορές ξεκίνησα από την pole position και δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε ακριβώς, το κάνει ακόμα καλύτερο κατά κάποιο τρόπο. Σημαίνει πολλά, προφανώς. Είναι ο αγώνας που με έκανε να ονειρευτώ να γίνω οδηγός της Formula 1 μια μέρα».