Ο πρώην διαιτολόγος του Conor McGregor αποκάλυψε την περίεργη μέθοδο για να σταματήσει τη λιγούρα για γλυκά

Ο πρώην διαιτολόγος του Conor McGregor αποκάλυψε την περίεργη μέθοδο για να σταματήσει τη λιγούρα για γλυκά
Ο πρώην διαιτολόγος του Conor McGregor αποκάλυψε μια περίεργη μέθοδο για να αποφεύγουν οι αθλητές τη λιγούρα για ζάχαρη.

Oι περισσότεροι άνθρωποι λατρεύουν τα γλυκά και τη ζάχαρη, αν και όλοι μας γνωρίζουμε ότι δεν κάνουν και τόσο καλό στην υγεία μας. Πώς όμως κάποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό κέικ ή σε ένα σιροπιαστό γλυκό; Λοιπόν, υπάρχουν τρόποι για να περιορίσετε τις λιγούρες σας, σύμφωνα με τον πρώην διαιτολόγο του Conor McGregor, George Lockhart.

Ο ίδιος εξήγησε ότι η επιθυμία για ζάχαρη είναι μια απίστευτη «παγίδα», καθώς όσο περισσότερη ζάχαρη τρώτε, τόσο περισσότερη θα θέλετε.

«Πολλές φορές, αν δεν πεινάς καν, θα δοκιμάσεις κάτι, όπως ένα μικρό κομμάτι καραμέλας... και θα πεις “ναι, θέλω κι άλλο”», μοιράστηκε ο Lockhart σε συνέντευξή του στο Quest Nutrition στο YouTube.

Ο Lockhart συνέχισε να εξηγεί: «Ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να προσθέσετε κανέλα στη διατροφή σας. Δίνω σε μαχητές που είναι πραγματικά πεινασμένοι και έχουν λιγούρες ένα λίτρο νερό και μέχρι μια κουταλιά κανέλα». Μάλιστα, τόνισε ότι πολλές φορές δίνει προτείνει στους αθλητές να καταπολεμήσουν τις λιγούρες τους με μια κουταλιά φλοιού του ψυλλίου

Όσο για το τι είναι ο φλοιός του ψυλλιου, είναι ένας υδατοδιαλυτής, ογκώδης ίνα που προέρχεται από τους σπόρους και το φλοιό του θάμνου Plantago ovata.
Συνέχισε λέγοντας ότι η ζάχαρη έχει οφέλη και ότι το σώμα σας μπορεί να την χρειάζεται μετά από μια προπόνηση, για παράδειγμα. Ορισμένα από τα οφέλη του περιλαμβάνουν τη μείωση της χοληστερόλης, τη βοήθεια όσων προσέχουν το βάρος τους και τη βελτίωση των συμπτωμάτων της δυσκοιλιότητας.