Μια απίστευτη ταλαιπωρία έζησαν επιβάτες πτήσης Θεσσαλονίκη - Βελιγράδι: «Μία ώρα κάναμε κύκλους»

Newsroom
Μια απίστευτη ταλαιπωρία έζησαν επιβάτες πτήσης Θεσσαλονίκη - Βελιγράδι: «Μία ώρα κάναμε κύκλους»
Μία απίστευτη ταλαιπωρία βίωσαν οι επιβάτες της πτήσης JU547 από Θεσσαλονίκη με προορισμό το Βελιγράδι τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (24/05).

Απίστευτη ταλαιπωρία έζησαν οι επιβάτες της πτήσης από Θεσσαλονίκη για Βελιγράδι, όπου μια ώρα μετά την απογείωση ενημερώθηκαν ότι το αεροπλάνο θα γυρνούσε πίσω λόγω τεχνικού προβλήματος. Για μια ώρα έκανα κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο ενώ δεν υπήρχε σύμφωνα με καταγγελία επιβάτιδος καμία ενημέρωση για το πότε και πως θα πετάξουν για τον προορισμό τους.

Όπως περιγράφει επιβάτιδα της πτήσης στη Voria.gr «επιβιβαστήκαμε στην ώρα μας αλλά περίπου 40-50 λεπτά αφού απογειωθήκαμε, ο πιλότος έβγαλε ανακοίνωσε πως, λόγω τεχνικού προβλήματος, πρέπει να επιστρέψουμε Θεσσαλονίκη και να περιμένουμε στο έδαφος για ένα χρονικό διάστημα. Ενώ στην αρχή οι επιβάτες δεν κατάλαβαν ακριβώς τι γινόταν, άρχισε να επικρατεί αναστάτωση καθώς για μία ώρα κάναμε κύκλους πάνω από τη Θεσσαλονίκη και δεν μας ενημέρωναν για το τι θα γινόταν».

«Με το που προσγειωθήκαμε, μας ζήτησαν να βγούμε από το αεροσκάφος και να περιμένουμε για να μας πουν τι θα γίνει. Αυτή η ενημέρωση άργησε να έρθει βέβαια. Μας είχαν στο περίμενε από μισάωρο σε μισάωρο και δεν ξέραμε καν αν θα πετάξουμε για Βελιγράδι», λέει η ίδια. Εν τέλει το αεροσκάφος ξεκίνησε μετά τις 8:00 για Βελιγράδι αλλά ακόμα δεν υπήρχε καμία ενημέρωση για τις ανταποκρίσεις. Να σημειωθεί πως οι περισσότεροι επιβάτες είχαν ανταποκρίσεις σε άλλες χώρες και αρκετοί από αυτούς δεν είχαν καν δεύτερες πτήσεις για σήμερα. «Λίγοι ήμασταν οι "τυχεροί", αν μπορούμε να μας χαρακτηρίσουμε έτσι, που είχαμε δεύτερη πτήση σήμερα. Εγώ αναγκάστηκα να περιμένω επτά ώρες στο αεροδρόμιο για την επόμενη πτήση μου», λέει.

«Το μόνο που έκαναν είναι να μας δώσουν ένα κουπόνι δώρο αξίας 10 ευρώ. Μας άλλαξαν τα εισιτήρια αλλά δεν υπήρξε περαιτέρω αποζημίωση και ούτε μάθαμε ποτέ τι έγινε στο αεροσκάφος», καταλήγει.